Δείτε πώς το νέο VW Golf R “παρασύρει” (βίντεο)

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube, βλέπουμε το ξέφρενο παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει το πιο hot hatchback στην ιστορία της VW.

Η προσδοκία είναι μεγάλη για την κυκλοφορία του VW Golf R, που μετρά ως το πιο hot hatchback στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας.

Πέρα από αυτά 320 ίππους και 42,8 kgm ροπής παράγεται από 4-κύλινδρο turbo 2 λίτρων ο κινητήρας του τετρακίνητο μοντέλο, το τελευταίο επωφελείται επίσης από ένα μια ποικιλία προγραμμάτων οδήγησης.

Μεταξύ αυτών είναι το “Τάση”, στο οποίο παρεμβαίνει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου σταθερότητας και την στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς. Είναι κατανοητό, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον οδηγό να πείραμα με το έλξη του Golf R, ολίσθηση έντονα, αλλά και με ελεγχόμενο τρόπο.

Το επερχόμενο καυτό μοντέλο “έπεσε” στα χέρια των ανθρώπων του “Automann-TV”, που παρακολούθησε την ανεξέλεγκτη διαδικασία “Ξηρότερος” του “θηρίου” του VW.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο VW Golf R

Για να ενεργοποιήσετε το “Drift Mode”, ζητείται από το πρόγραμμα οδήγησης να πατήσει Κουμπί “R” που βρίσκεται στη διεύθυνση αριστερό μέρος του τιμονιού.

Τότε πρέπει να καταφύγει Κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών (σύστημα πολυμέσων), από το οποίο επιλέγει Πρόγραμμα “Drift”.

Τέλος, θα σας ζητηθεί επιβεβαιώνω πώς την αποδέχεται ενεργοποίηση του προγράμματος. Σημειώνεται ότι μέσω αυτού σύστημα πολυμέσων, συνιστάται η ενεργοποίηση της Λειτουργίας Drift αποκλειστικά σε ιδιωτικούς δρόμους και από άτομα που την έχουν απαραίτητη εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι το Golf R ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km / h σε 4,7 sec, ενώ ο τελικός περιορίζεται ηλεκτρονικά σε 250 χλμ / ώρα.

Επιπλέον, το μοντέλο έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση με σκληρότερα ελατήρια και αναστρεπτός, ενώ έχει προστεθεί ένα ελαφρύ υποπλαίσιο αλουμινίου να τονίσει το ευρωστία και βελτιώστε το σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.

Το βίντεο ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμή: VW ID.3 First Edition

Volkswagen Golf GTI: Η παράδοση συνεχίζεται

Πόσο κοστίζει το πιο οικονομικό γκολφ βενζίνης;

Source