Το Volkswagen ID.3 συναντά το Tesla Model 3 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι

Το νέο Volkswagen ID.3 θα στεγαστεί στο Golden Hall, στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο βρίσκεται η Tesla με το Model 3.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να δουν το ηλεκτρικό ID.3 κοντά στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, σε μια πρώτη γνωριμία με τη νέα εποχή του αυτοκινήτου και της Volkswagen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο εμπορικό κέντρο φιλοξενείται από τις 4 Σεπτεμβρίου το πρώτο αναδυόμενο περίπτερο Tesla, το οποίο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Στην πραγματικότητα, το Tesla Model 3, το οποίο είναι το πιο προσιτό μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας, είναι ο κύριος αντίπαλος του μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Volkswagen:

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας όπου το ολοκαίνουργιο Volkswagen ID.3 θα εμφανιστεί σε ελληνικούς δρόμους. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, ο προπομπός της νέας εποχής για τη μάρκα, αλλά και ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του αυτοκινήτου, τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Kosmocar-Volkswagen σε όλη την Ελλάδα, με παραγγελίες ήδη ξεκίνησε. Λίγο πριν από την εθνική πρεμιέρα του, το νέο ID.3 κάνει ένα εντυπωσιακό avant-première που φιλοξενείται σε έναν ειδικό χώρο, για μια πρώτη γνωριμία του κοινού με την προηγμένη ηλεκτρική μονάδα.

Volkswagen ID.3 / Golden Hall

Για λίγες μέρες τώρα – και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου – ID.3 “ηλεκτρίζει” το εμπορικό κέντρο Golden Hall, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το πρώτο καθαρά ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Μπαίνοντας στην κύρια είσοδο, θα βρείτε το ID.3, στο εντυπωσιακό χρώμα Makena Turquoise, που κυριαρχεί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού του εμπορικού κέντρου.

Οι ειδικές κατασκευές φωτισμού πλαισιώνουν την περίμετρο του μοντέλου, προκειμένου να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο πίσω και δεξιά δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το αναγνωριστικό Wallbox. Φορτιστής, η εγκατάσταση για τη γρήγορη φόρτιση του ID.3, προσφέροντας μια επιπλέον οπτική μαρτυρία ότι αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο ανήκει στην εποχή της ηλεκτρικής πρόωσης.

Μια επιβλητική οθόνη LED ολοκληρώνει την παρουσίαση του αυτοκινήτου, δείχνοντας τη σχετική “παγκόσμια ταινία πρεμιέρα” με το μήνυμα #NowYouCan, σε συνδυασμό με ένα βίντεο προϊόντος της έκδοσης ID.3 1ST. Δίπλα στο ID.3, υπάρχει ένα περίπτερο με οθόνη αφής, όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την προτεινόμενη τιμή λιανικής του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα “I Move Electric”.

Ταυτόχρονα, ένας εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen είναι παρών, προκειμένου να ενημερώσει με πρόσθετες λεπτομερείς πληροφορίες οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος, αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό δοκιμών μέσω του Εξουσιοδοτημένου Αντιπροσώπου της προτίμησής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προσωπικής υγιεινής τηρούνται σχολαστικά, έτσι ώστε η πρώτη γνωριμία με το νέο ID.3 να μην είναι μόνο ευχάριστη αλλά και ασφαλής.
Το εμπορικό κέντρο Golden Hall βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37Α, στο Μαρούσι Αττικής. Το ID.3 θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3

Πηγή

.Source