Η Metallica επιστρέφει στη σκηνή, μέσω … drive-in

Για πρώτη φορά από το 2019, το Metallica επιστρέφουν -Κάπως- στη σκηνή.

Τα γυρίσματα της νέας τους συναυλίας θα πραγματοποιηθούν κοντά στη γενέτειρα του συγκροτήματος στη Βόρεια Καλιφόρνια και η Metallica θα είναι η πρώτη ροκ μπάντα που θα συνεργαστεί με τη σειρά Encore Drive-In Nights, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκπομπές θα προβληθούν στις 29 Αυγούστου. στο drive-in και υπαίθριους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η εκπομπή των Metallica θα περιλαμβάνει υλικό από όλη την καριέρα τους και η “συναυλία” θα ανοίξει από το συγκρότημα Three Days Grace.

Όπως σημειώνει το Rolling Stone, κάθε εισιτήριο εξασφαλίζει την παρουσία έξι ατόμων στην εκπομπή και ως μπόνους περιλαμβάνει τέσσερις λήψεις του “S & M2”, ενός άλμπουμ Metallica και βιντεοσκοπημένη συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Francisco (κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου).

Το “S & M2” γυρίστηκε στο Chase Center στο Σαν Φρανσίσκο το 2019 και είναι η πρώτη συνεργασία της Metallica με τη Symphony από το 1999.

Το συγκρότημα έδωσε πρόσφατα μια γεύση της απόδοσής τους στο “Moth Into Flame” (συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία), καθώς και στο “Nothing Else Matters” και στο “All Within My Hands”.

Source