Έτοιμα (!) Φορτηγά από την DAF Trucks

Μέσω του προγράμματος “Ready to Go”, η εταιρεία προσφέρει έτοιμες εκδόσεις φορτηγών σε όσους ενδιαφέρονται για όλο και περισσότερες αγορές της ΕΕ.

Οι απαιτήσεις πολλαπλών εποχών των πελατών της, οι οποίες απαιτούν την παράδοση του νέου τους οχήματος το συντομότερο δυνατό, οδήγησαν την DAF Trucks να εφαρμόσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα με τίτλο “Ready to Go” διαθέσιμο σε χώρες όπως η Γερμανία. Ιταλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Γαλλία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία και Σλοβακία, και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε πολλά άλλα.
Ως μέρος του “Ready to Go”, η DAF Trucks προσφέρει μια σειρά από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις φορτηγών σε πλαίσια φορτηγών, όπως π.χ. μπετονιέρες, ανατρεπόμενα φορτηγά κ.λπ.
Σε αυτό το στάδιο, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές μεταξύ 100 οχημάτων, ωστόσο, ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλο και περισσότερες χώρες.
Μέσω του ιστότοπου της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν την έκδοση του οχήματος που τους ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται σε ολόκληρη την ΕΕ.
Μόλις οι προδιαγραφές πληρούν τις απαιτήσεις του πελάτη, το μόνο που απομένει είναι η παραγγελία και η αποστολή του οχήματος σε αυτόν.

Source