Νέο Nissan Navara με πολλές βελτιώσεις (+ βίντεο)

Ο Νισάν μόλις αποκάλυψε την ενημερωμένη έκδοση Ναβάρα, διακρίνεται για την κυρίαρχη εμφάνισή του και μια νέα κορυφαία έκδοση, διαθέσιμη σε όλες τις αγορές.

Το όλο μέτωπο είναι νέο, με αναβαθμισμένα φώτα Bi-LED, διαφορετική μάσκα, νέο προφυλακτήρα και καπό, αλλά και πιο φουσκωμένα φτερά. Σχεδόν όλα τα μέρη του αμαξώματος από το παρμπρίζ και το μέτωπο ανανεώνονται και ενισχύουν την επιβλητική παρουσία του Navara.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε ελαφρώς διαφορετικούς προβολείς, επίσης πιο φουσκωμένα φτερά και σπορ σώμα, με σχήμα που μιμείται μια αεροτομή στην κορυφή!

Διαβάστε επίσης: Η 50χρονη κληρονομιά του Nissan Z (+ βίντεο)

Η τεχνολογία έχει το πρώτο λόγο στα Ιαπωνικά, έχοντας το πακέτο ως στάνταρ Nissan Ευφυής Κινητικότητα και συστήματα ασφαλείας όπως το Intelligent Forward Collision Warning (προειδοποίηση σύγκρουσης), Ευφυές σπάσιμο έκτακτης ανάγκης (αυτόματη πέδησηκαι Around View Monitor (έλεγχος κάμερας περιμέτρου). Μηχανικά η ιαπωνική έκθεση ενισχυμένος οπίσθιος άξονας, που αυξάνει το ωφέλιμο φορτίο του σώματος, και νέα κρεμάστρα, για την ευελιξία χαμηλής ταχύτητας και την απόκριση διεύθυνσης. Οι κραδασμοί και ο θόρυβος κύλισης από το σύστημα διεύθυνσης αναφέρονται επίσης ότι έχουν μειωθεί.

Η καμπίνα επιβατών ξεχωρίζει για τα αναβαθμισμένα γραφικά πολυμέσων, τη νέα επένδυση και το επανασχεδιασμένο τιμόνι.

Στον κινητήρα, τίποτα νέο. Ο Τετρακύλινδρο ντίζελ 2,3 λίτρων συνεχίζει ακατάπαυστα, με turbo και 163 hp / 425 Nm ο twinturbo και 190 hp / 450 Nm. Εξοπλισμένο με την κορυφαία του μορφή, η αντίστοιχη έκδοση του νέου Navara, που ονομάζεται PRO-4X. Με χαρακτηριστικό γκρι χρώμα, κόκκινα σημάδια σε μαύρο φόντο, μαύρη μάσκα / ζάντες / καλύμματα καθρέφτη / ράβδο στην περιοχή φόρτωσης και τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα στο πλάι.

Δείτε επίσης: “Innocent” Nissan Patrol 800 HP σπέρνει τρόμο (+ βίντεο)

Source