Πρώτες πληροφορίες και εικόνες από τη νέα BMW M5 CS

Ο επικεφαλής της BMW M, Markus Flasch, μας δίνει μια πρώτη γεύση του νέου M5 CS, αποκαλύπτοντας σε ένα σύντομο βίντεο διάφορα στοιχεία των τεχνικών περγαμηνής.

Η νέα BMW M5 CS βρίσκεται τώρα στις πύλες, καθώς η M Division θα συνεχίσει την πλήρη παρουσίασή της μέσα στον επόμενο μήνα. Θέλοντας να εντυπωσιάσει τα βενζινοκίνητα παντού με τις τεχνικές – και όχι μόνο – προδιαγραφές της νέας έκδοσης του 4θυρου M5, ο επικεφαλής της BMW M, Markus Flasch, δημοσίευσε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο teaser στο οποίο αποκαλύπτει πολλά γεγονότα για την κορυφή , προς το παρόν, η έκδοση της νέας Σειράς 5.

Το νέο M5 CS θα βασιστεί στην έκδοση του Διαγωνισμού με μέγιστη ισχύ 635 ίππων. Όπως αναμενόταν, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της μείωσης βάρους – όπερα και ολοκληρώθηκε, καθώς το νέο M5 CS θα μειώσει το τελικό σημάδι των ζυγών σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις κατά 70 kg.

BMW M5 CS

Το αυτοκίνητο θα έχει κάθισμα κάδου από άνθρακα, ενώ όπως επισημαίνει ο Markus Flasch, στην καμπίνα του θα είναι δυνατή η φιλοξενία τεσσάρων επιβατών, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στη διαμόρφωση των καθισμάτων στο πίσω μέρος.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο θα στολιστεί με κίτρινα φώτα και σφυρηλατημένους τροχούς αλουμινίου σε “χρυσό” χρώμα, ενώ το “παρόν” θα δώσει ένα ειδικά αναπτυγμένο σύστημα πέδησης που αποτελείται από κεραμικούς δίσκους με κόκκινες δαγκάνες για την περίσταση.

Source