Το φόντο μιας φωτογραφίας που φωτίζει φωτιά!

Ο μεξικανός πιλότος φωτογραφήθηκε με τον αφεντικό της Red Bull Christian Horner και τον αυστριακό σύμβουλο της ομάδας, Δρ Helmut Marko. Η φωτογραφία πυροδότησε πυρκαγιές στη μάντρα της Formula 1 καθώς συνδυάστηκε με τη (τότε αναδυόμενη) συμφωνία του με τη Red Bull.

Ο Marko, ωστόσο, ρίχνει φως στην υπόθεση, διευκρινίζοντας ότι αυτή η φωτογραφία δεν ήταν το αποκορύφωμα της συμφωνίας του Perez με τη Red Bull, αλλά λήφθηκε μόνο ως αναμνηστικό μιας σεζόν που μόλις τελείωσε.

“Δεν θυμάμαι αν η φωτογραφία τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής ή το πρωί της Δευτέρας, αλλά σίγουρα δεν τραβήχτηκε μετά τη συμφωνία μας με τον Perez”, διευκρίνισε ο Marko.

Το γεγονός είναι ότι την Κυριακή το βράδυ, λίγες ώρες μετά τον τελικό του αγώνα στο Αμπού Ντάμπι, η Red Bull και ο Perez χειραψίασαν, αλλά η συμφωνία υπογράφηκε λίγες μέρες αργότερα. “Άλλωστε, οι υπογραφές εισάγονται τώρα ηλεκτρονικά”, είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο ξενοδοχείο Yas Marina, όπως αποδεικνύεται από τις κουρτίνες πίσω από τους Marko, Perez και Horner. Στην πραγματικότητα, ο Perez φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα που φορούσε όταν αντάλλαξε κράνη με τον διάδοχό του Aston Martin, Sebastian Vettel. Και αυτό συνέβη στο Yas Hotel μετά τον αγώνα του Αμπού Ντάμπι.

Source