Ακόμα πιο μοντέρνο είναι το Toyota Camry Hybrid

Η Toyota μόλις παρουσίασε την ενημερωμένη έκδοση Camry Hybrid για την ευρωπαϊκή αγορά, η οποία φιλοξενεί διακριτικές αλλαγές στο εσωτερικό.

Το μπροστινό μέρος είναι επανασχεδιασμένο, με τον προφυλακτήρα διαφορετικοί γρίλιες και συνδυασμοί χρωμάτων. Αυτά στο κάτω μέρος εκτείνονται τώρα στις άκρες, τονίζοντας την αίσθηση του πλάτους, και μπορούν να βαφτούν σε μαύρο ή σκούρο γκρι. Νέο είναι το χρώμα αμαξώματος Deep Metal Grey, καθώς και τα σχέδια των τροχών (17 και 18 ίντσες) και τα γραφικά στα LED των πίσω φώτων.

Δείτε επίσης: 0-190 km / h με το Toyota Camry Hybrid (+ βίντεο)

Μέσα στο ανανεωμένο Camry συναντάμε νέα οθόνη αφής 9 ιντσών, βρίσκεται ψηλότερα στον πίνακα ελέγχου και έχει κουμπιά, βελτιώνοντάς το εργονομία και χρηστικότητα. Οι Ιάπωνες αναφέρουν επίσης γρηγορότερο λογισμικό και καλύτερη απόκριση οθόνης στην αφή, ενώ διαθέτουν χαρακτηριστικά Apple CarPlay και Android Auto ανήκουν στον τυπικό εξοπλισμό. Στο προαιρετικό, υπάρχουν δύο νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε μπεζ ή μαύρο, καθώς και ταπετσαρία Black Engineered Wood και Titanium Line (απομίμηση ξύλου και τιτανίου αντίστοιχα) για το ταμπλό.

Το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense Είναι επίσης στάνταρ, παρέχοντας στον οδηγό αυτόματο φρενάρισμα (Pre-Collision), βοήθεια διεύθυνσης διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης, ανίχνευση στροφής διασταύρωσης, ενεργό έλεγχο ταχύτητας, διατήρηση λωρίδων και αναγνώριση σήματος.

Δείτε επίσης: Toyota Corolla με νέο κινητήρα σε χαμηλή τιμή

Κάτω από το πλούσιο σώμα του νεαρού άνδραΚάρι, το υβριδικό 2,5 λίτρων συνεχίζει να παραμένει αμετάβλητο. Ο Ατμοσφαιρικός κινητήρας VVT-i 2,5 ίππων παραστάσεις 177 άλογα στις 5.700 σ.α.λ. και 221 Nm ροπής μεταξύ 3.600-5.200 σ.α.λ., σε συνεργασία με Ηλεκτρικός κινητήρας 120 ίππων και 202 Nm ροπή. Ο συνδυασμένη ισχύς τους φτάνει 218 άλογα και παρόλο που οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν την απόδοση, καθώς δεν υπάρχουν τεχνικές προδιαγραφές, θεωρείται βέβαιο ότι το 0-100 χλμ / ώρα παραμένει μέσα 8,3 dl., η τελική ταχύτητα στις 180 χλμ / ώρα, η μέση τιμή κατανάλωσης σε 4,3 λίτρα / 100 χλμ. και το Εκπομπές CO2 στα 98 g / χλμ

Διαβάστε επίσης: Θα αγοράζατε το Toyota Camry για 40.000 ευρώ;

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στο εγγύς μέλλον.

Source