Ο Elon Musk απάντησε στη Lucid Motors με μια νέα μείωση τιμής για το Model S

Με μια νέα μείωση στην τιμή του Tesla Model S, ο Elon Musk ανταποκρίθηκε στην ανακοίνωση της τιμής της βασικής έκδοσης του ηλεκτρικού sedan Lucid Air.

Την Τετάρτη 14/10 η Lucid Motors ανακοίνωσε την τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης του πολυαναμενόμενου Air. Λίγο αργότερα, ο Elon Musk μέσω της αγαπημένης του συνήθειας (twitter), ανακοίνωσε μια νέα μείωση στην τιμή πώλησης του Telsa Model S.

Tesla Model S
Tesla Model S

Η τιμή της βασικής του έκδοσης Lucid Air σχηματίζεται στο 69.900 $ συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης φόρου. Η Tesla δεν δικαιούται πλέον αυτό το προνόμιο και έτσι η εταιρεία προχώρησε σε πολλαπλές μειώσεις τιμών της βασικής έκδοσης του Model S. Τις τελευταίες ημέρες, η τιμή του Model S Long Range Plus είχε αυξηθεί στα 71,990 $, από 74,990 $.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Lucid Motors, ο Elon Musk “χτύπησε” και με ένα tweet ανακοίνωσε τη νέα τιμή του Model S Long Range Plus στα 69.420 $.

“Το γάντι έχει πεταχτεί, η προφητεία θα εκπληρωθεί.” Η τιμή του Μοντέλου S αλλάζει απόψε σε 69.420 $ “, έγραψε ο Musk.

Αυτό είναι το παιχνίδι της αγοράς. Η διαφορά φυσικά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το Tesla Model S είναι άμεσα διαθέσιμο με μετρημένες παραδόσεις σε 5 έως 9 εβδομάδες εάν η παραγγελία έχει γίνει τώρα, ενώ για τη βασική έκδοση του Lucid Air θα χρειαστείτε κάποιον να περιμένω μέχρι το 2022 να πάρει το όχημά του.

Πηγή

.Source