Παρουσιάστηκε το νέο Opel Vivaro Combi

Σε επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες, η Opel ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων των εκδόσεων επιβατών “ΚόμπιΤης νέας γενιάς του Βιβάρο, τα οποία τοποθετούνται με ένα… κλικ χαμηλότερα από το επίπεδο του εξοπλισμού σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του νέου Ζαφείρα ΖΩΗ.
Το νέο Vivarco Combi θα προσφέρεται στις εκδόσεις «μικρό»,«Μ” και “μεγάλο»Μ μήκος σώματος 4,6, 4,95 ή 5,3 m. αντίστοιχα, με κάθε προσφορά να μεταφέρει έως εννέα επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων. Ταυτόχρονα, το μέγιστο ύψος 1,9m. του αμαξώματος, επιτρέπει άνετη πρόσβαση του νέου Vivaro Combi σε υπόγεια γκαράζ.
Ως έδρες του 2ης και 3ης Η σειρά μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, χωρίς τη χρήση εργαλείων, εξασφαλίζεται ένας χρήσιμος χώρος φόρτωσης έως 3,6 χλμ. για την έκδοση “S”, 4,2 τ.μ. για την έκδοση “M” και 4,9m. για την έκδοση “L”.
Προοριζόμενο για μεταφορά επιβατών, το νέο Vivaro Combi θα είναι εξοπλισμένο με πλήρη εξοπλισμό που περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές συστημάτων ασφαλείας και βοήθειας οδηγού, όπως π.χ. η κάμερα οπισθοπορείας, ενώ όσον αφορά τα συστήματα πολυμέσων, το “Multimedia Radio” και το “Multimedia Navi Pro” να είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με μια πολύχρωμη οθόνη αφής, φωνητικό έλεγχο και φυσικά τη δυνατότητα σύνδεσης σε συσκευές λογισμικού Apple CarPlay ή Android Auto.
Τέλος, οι επιλογές στα μηχανικά σετ θα περιλαμβάνουν κινητήρες ντίζελ 1,5 λίτρων. (102 ή 120 hp) ή 2,0 lt. (122 ή ​​150 hp), με μέγιστη ροπή 270 – 370 Nm σε συνδυασμό με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο 8 ταχυτήτων, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση 6,0lt / 100km. και εκπομπές CO2 από 179 g / km, πάντα σύμφωνα με το πρότυπο υπολογισμού WLTP.

Source