Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R

5.245 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/12/2020

Το “hot” Honda Civic Type R των 320 hp προσφέρεται τώρα ανανεωμένο στο ελληνικό κοινό διατηρώντας ταυτόχρονα την ίδια επιθετική εμφάνιση. Εδώ είναι οι τιμές του.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Οι τιμές στις οποίες διατίθεται το ανανεωμένο Honda Civic Type R στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν από την εγχώρια επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο ενημερωμένο μοντέλο είναι ίδιες με αυτές που πραγματοποιήθηκαν στις απλές εκδόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι το Civic Type R μιτώρα εξοπλισμένο με ελαφρώς μεγαλύτερες γρίλιες για καλύτερη ψύξη κινητήρα, μικρές παραλλαγές εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, κόκκινες λεπτομέρειες και στους δύο διαχύτες και ένα νέο χρώμα Boost Blue, αποκλειστικά για την ισχυρή έκδοση του ιαπωνικού hatchback. Το εσωτερικό αποτελείται τώρα από μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία Alcantara και έναν νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Κάτω από την κουκούλα είναι φυσικά ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων με 320 PS το οποίο λειτουργεί αρμονικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η Honda ισχυρίζεται επίσης ότι το σύστημα πέδησης έχει αναβαθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις υψηλές ταχύτητες, ενώ λέγεται επίσης ότι η ανάρτηση έχει λάβει νέες ρυθμίσεις για τη βελτίωση των επιπέδων άνεσης στη λειτουργία οδήγησης Comfort.

Η τιμή του ιαπωνικού hot-hatch στην Ελλάδα ξεκινά από 51.750 ευρώ στην απλή έκδοση εξοπλισμού και φτάνει τα 55.750 ευρώ στις εκδόσεις Sport Line και GT.

Source