Αυτοκίνητο Πρωτοχρονιάς από τη Lidl

Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ Λιντλ, όλοι την γνωρίζουν για τα τρόφιμα, τα εργαλεία και τα ρούχα που πουλάει. Στο παρελθόν, εκτός από αυτά τα αγαθά είχε βάλει στα “ράφια” και τα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα μέσω της Lidl στη Γερμανία πωλήθηκε 2018 εκδόσεις μοντέλων Opel Corsa και VW CrossPolo, ενώ το 2019 προσφέρθηκε (και πάλι στη Γερμανία) το Fiat 500 1.2 Pop Star 69 ίππων, με μηνιαία δόση 89 ευρώ για περίοδο 48 μηνών και 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει η μίσθωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

Αυτή τη φορά, το Lidl Ελβετία σε συνεργασία με Carvolution μου δίνει χρηματοδοτική μίσθωση ο Renault Clio 1.0 TCe 100 CVT σε μισή τιμή, από ό, τι διατίθεται στην τοπική αγορά. Υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές χρωμάτων (λευκό, ασημί και γκρι) και ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα μοντέρνα και απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Η μίσθωση περιλαμβάνει ασφάλιση, υπηρεσία, αλλαγή ελαστικών και κάρτα έκπτωσης καυσίμου.

Ο ελάχιστος χρόνος συμβολαίου είναι 12 μήνες με έως και 850 χιλιόμετρα το μήνα (10.000 χιλιόμετρα ανά έτος) και το μηνιαίο ενοίκιο είναι 429 Ελβετικά φράγκα (402 ευρώ), όταν με άλλη εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης το ποσό φτάνει τα 865 ελβετικά φράγκα (810 ευρώ). Σημειώστε ότι το η κατάθεση είναι μηδέν, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελβετία είναι 20.500 ελβετικά φράγκα (19.194 ευρώ τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Στην πραγματικότητα, η εταιρεία Carvolution που αναλαμβάνει τη μίσθωση, μπορεί να στείλει το αυτοκίνητο στο σπίτι του πελάτη.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει η μίσθωση ενός Nissan GT-R;

Σίγουρα δεν θα ήταν κακό να κάνουμε παρόμοια κίνηση σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Ακόμα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς είχαν πολύ ανταγωνιστική τιμή ενοικίασης.

Source