Ο «αγώνας» της Renault Megane είναι ακόμα πιο δυναμικός

Το δημοφιλές μοντέλο της Renault ενημερώθηκε πριν από μερικούς μήνες στις εκδόσεις hatchback και station wagon, αλλά το Φορείο δεν έχει λάβει επαρκή φροντίδα μέχρι στιγμής. Οι Γάλλοι, επομένως, αναβαθμίζουν αισθητικά τον «αγώνα» Megane και εμπλουτίζουν τον εξοπλισμό του.

Εξωτερικά, το ανανεώθηκε η Megane αποκτά μια πιο κομψή και δυναμική σχεδίαση μέσω των προβολέων LED που περιλαμβάνονται στην αρχική έκδοση και των επανασχεδιασμένων πίσω φώτων LED. Οι εμπρός-πίσω προφυλακτήρες, η μάσκα και οι ζάντες αλουμινίου 16 και 18 ιντσών έχουν επίσης επανασχεδιαστεί.

Δείτε επίσης: Ο πρόδρομος του νέου Renault Megane

Περνώντας μέσα στο ανανεωμένο Μέγκαν, οι αλλαγές βρίσκονται στο νέο πίνακας οργάνων με ψηφιακές οθόνες 7 ή 10,2 ιντσών (ανάλογα με την έκδοση) και σε νέα συστήματα πολυμέσων Easy Link με οθόνες 7 ή 9,3 ιντσών με τη νέα διεπαφή. Οι έλεγχοι κλιματισμού και οι επενδύσεις αλλάζουν επίσης. Τα συστήματα βοήθειας οδηγού αναβαθμίζονται επίσης. Νέες ανησυχίες για την προσθήκη Σύστημα βοήθειας για αυτοκινητόδρομο και σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας (Συνοδός Highway & Traffic Jam).

Στο μηχανοστάσιο, τα νέα αφορούν την προσθήκη του τρικύλινδρο turbo 1.0 TCe του 115 ίππους και ο συνδυασμός του αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Ο Τετρακύλινδρος turbo 1,33 λίτρων (1.3 TCe) συνεχίζεται, με 140 ίππους και Αυτόματος διπλός συμπλέκτης 6-ταχυτήτων ή 7-ταχυτήτων EDC. Η μόνη επιλογή ντίζελ είναι η 1.5 Μπλε dCi του 115 ίππους, επίσης με 6-τάχυτο χειροκίνητο ή 7-τάχυτο αυτόματο κουτί. Η Renault δεν ανακοινώνει τίποτα για το υβριδικό σετ plug-in Ηλεκτρονική τεχνολογία, που ήταν τα μεγάλα νέα για την ανανέωση του Megane hatchback.

Διαβάστε επίσης: Η Renault ξεκινά έντονη υβριδική επίθεση!

ο Μέγκαν Σεντάν Κατασκευάζεται στην Τουρκία και εξάγεται σε σχεδόν 30 χώρες, με την πλειοψηφία να βρίσκεται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αλλά και στη Μέση Ανατολή.

Source