Ο GR Yaris παρασύρεται στο νέο βίντεο της Toyota

33.941 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/9/2020

Ο ιαπωνικός “πύραυλος” 261 ιπποδύναμης έχει WRC στο DNA του και αυτό καθίσταται σαφές στο νέο βίντεο που ετοίμασε η Toyota για το GR Yaris.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Το Toyota GR Yaris τράβηξε το βλέμμα χάρη στο πλήρες πακέτο που υπόσχεται σε όποιον αποφασίζει να το αποκτήσει, ακόμη και με τιμή που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ στην Ελλάδα.

Ο 3-κύλινδρος 1.600 hp υπερφορτισμένος κινητήρας αποδίδει 261 ίππους και 360 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Σε επιλεγμένες αγορές, η Toyota θα προσφέρει επίσης το προαιρετικό Circuit Pack το οποίο, μεταξύ άλλων, προσφέρει ένα Περιορισμένη ολίσθηση στρέψης στον μπροστινό και στον πίσω άξονα ανάρτηση απόδοσης και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4s 225/40 R18.

Όσον αφορά το αμάξωμα, είναι κατασκευασμένο κυρίως από ελαφριά υλικά που περιλαμβάνουν διάφορα τμήματα από ανθρακονήματα, ενώ το αλουμίνιο χρησιμοποιείται για την κουκούλα, τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Ως αποτέλεσμα έχουμε Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται σε 1.280 kg με την αναλογία κιλών ανά άλογο να φτάνει τα 4,9 kg. Το 0-100 km / h γίνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 230 km / h.

Διατίθενται τρία προφίλ οδήγησης, τα οποία αλλάζουν την κατανομή ισχύος στους δύο άξονες. Σε κανονική λειτουργία, η κατανομή ισχύος είναι εμπρός / πίσω 60:40. Στο προφίλ Sport αλλάζει προς τα πίσω 30:70, ενώ στο προφίλ Track είναι η βασική ρύθμιση 50:50. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε προφίλ οδήγησης επιθυμεί μέσω ενός κουμπιού 4WD.

Παρακολουθήστε το νέο Toyota GR Yaris να παρασύρεται χωρίς αύριο στο νέο βίντεο που ετοίμασε η Toyota.

Source