Η γυάλινη οροφή ενός ολοκαίνουργιου Tesla Model Y άφησε τη θέση της στον αυτοκινητόδρομο [video]

Ο πατέρας και ο γιος πήγαν να πάρουν το ολοκαίνουργιο Tesla Model Y από τον αντιπρόσωπο, αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι, η γυάλινη οροφή βγήκε ενώ κινείται στον αυτοκινητόδρομο.

Οι καταγγελίες από τους ιδιοκτήτες της Tesla Model Y σχετικά με την ποιότητα κατασκευής του νέου ηλεκτρικού SUV αυξάνονται. Η εταιρεία προσπαθεί να επιλύσει τα ζητήματα που προκύπτουν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα που φέρνουν στο φως νέους ιδιοκτήτες.

Φυσικά στην περίπτωση που θα εξετάσουμε τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά, καθώς δεν πρόκειται για θέματα τοποθέτησης στην καμπίνα ή κάποια ελαττώματα στο σώμα. Όπως αναφέρει ο χρήστης στην ανάρτησή του στο twitter Ναθάνιελ, λίγο μετά την παραλαβή του ολοκαίνουργιου Μοντέλου Υ, η γυάλινη οροφή του αποσπάστηκε ενώ κινείται στον αυτοκινητόδρομο, ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Στην πραγματικότητα, δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο με ένα ειρωνικό σχόλιο στον Elon Musk, στον οποίο απευθύνεται η ερώτηση “Γιατί δεν μας πείτε ότι η Tesla πωλεί επίσης μετατρέψιμα προϊόντα τώρα;».

Ο Nathaniel είχε πάει με τον πατέρα του για να πάρει το νέο τους αυτοκίνητο, αλλά στο δρόμο της επιστροφής, αυτό το απροσδόκητο και εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό συνέβη. Περιγράφοντας την περιπέτειά τους στο Reddit, είπε, μεταξύ άλλων:

“Ο πατέρας μου αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο Μοντέλο Υ σήμερα και με πήρε μαζί του για να το βοηθήσω αν είχε πρόβλημα με την τεχνολογία. Όλα πήγαιναν καλά όταν επέστρεψα σπίτι όταν ξαφνικά άρχισα να ακούμε έναν δυνατό άνεμο. Νόμιζα ότι Ίσως ένα παράθυρο ήταν ανοιχτό, αλλά ένα λεπτό αργότερα ολόκληρη η γυάλινη οροφή έπεσε από τη θέση της. Μετά τον πανικό πήγαμε πίσω και επέστρεψα το νέο μετατρέψιμο Tesla στον έμπορο. Ταυτόχρονα, επικοινωνήσαμε με την τροχαία και τους ενημερώσαμε για γυάλινη οροφή που πήγε κάπου στον αυτοκινητόδρομο, γιατί ήταν επικίνδυνο “.

Στην αντιπροσωπεία, τους είπαν ότι η αιτία της ζημιάς ήταν πιθανότατα η κόλλα οροφής.

“Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας είπε ότι είτε η κόλλα οροφής ήταν ελαττωματική είτε ξέχασαν να συγκολλήσουν την οροφή από το εργοστάσιο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πέρασε τον έλεγχο ποιότητας. Εάν αυτό είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, τότε πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να τραυματιστούν. Έχει συμβεί ποτέ πριν; “

Tesla Model Y / οροφή
Το Tesla Model Y χωρίς τη γυάλινη οροφή

Κλείνοντας, ο Nathaniel είπε ότι η αντιπροσωπεία προσφέρθηκε να επισκευάσει το αυτοκίνητό τους δωρεάν, αλλά αυτός και ο πατέρας του αρνήθηκαν καθώς ζήτησαν ένα νέο μοντέλο Y. “Το αν θα συνεχίσουμε να παίρνουμε τον Tesla εξαρτάται από τον πατέρα μου, αλλά μάλλον όχι».

Πηγή

.Source