Τιμές του νέου Hyundai i20 στην Ελλάδα

53.851 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2020

ο Το Hyundai i20 περνά στην τρίτη γενιά του, έχοντας ήδη καταγράψει μια πολύ καλή πορεία στις πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αισθητικά, το νέο i20 υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της κορεατικής μάρκας, ενώ τα νέα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό έχουν διαφοροποιήσει ελαφρώς τις διαστάσεις του αυτοκινήτου που είναι τώρα ευρύτερο και μεγαλύτερο, σε σχέση με την εξερχόμενη. Ταυτόχρονα, έχει ένα αύξηση 10 mm και στο μεταξόνιο, το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερος χώρος στην καμπίνα, ενώ είναι μεγαλύτερη κατά 25 lt. είναι επίσης το χώρος αποσκευών, φτάνοντας τώρα τα 351 λίτρα, ένας αριθμός που αναφέρεται στον κορμό ενός μικρού μεσαίου hatchback.

Επιπλέον, το νέο i20 έχει πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο, καθώς προσφέρει ένα νέο Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών σε συνδυασμό με ένα άλλο κεντρική οθόνη αφής έως 10,25 ίντσες για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφοριών. Λειτουργίες όπως ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto και σύστημα ήχου οκτώ ηχείων Bose αποτελούν μέρος των επιλογών που προσφέρουν οι Κορεάτες στους πελάτες τους. Το σύστημα Bluelink Connected Car Services είναι επίσης διαθέσιμο για υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Η τεχνολογική επανάσταση του i20 συνεχίζεται με το πακέτο ασφαλείας SmartSense της Hyundai. Το πακέτο συνδυάζει διάφορα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων έξυπνος έλεγχος ταχύτητας με βάση το σύστημα πλοήγησης που μπορεί να παρακολουθεί τη θέση του οχήματος και να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα. Από εκεί, προσθέστε συστήματα προειδοποίησης διατήρησης λωρίδων, παρακολούθησης τυφλού σημείου και σύγκρουσης πεζών.

Κλείνοντας, όσον αφορά τους κινητήρες, το i20 προσφέρεται με ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας φυσικού αερίου 1.2 λίτρων που προσφέρει 84 ίππους και συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στην τιμή των 12,990 ευρώ στην έκδοση Fresh. Στη συνέχεια, στην κορυφή των εκδόσεων υπάρχει το 1.0-λίτρο T-GDi turbo που συνοδεύεται από δύο ίππους 100 και 120 ίππους, η οποία για πρώτη φορά μπορεί να συνδυαστεί με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 volt, το οποίο στην πρώτη έκδοση είναι προαιρετικό, ενώ στο δεύτερο πρότυπο. Το 100ari i20 διατίθεται από 13,990 ευρώ στην φρέσκια έκδοση (το 7DCT αυτόματο κοστίζει 16.190 ευρώ στην αποκλειστική έκδοση), ενώ το ήπιο υβρίδιο 120 ίππων από 16.490 ευρώ στο Exclusive. Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν είτε με τη νέα τεχνολογία εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου iMT (απεμπλοκή του κιβωτίου ταχυτήτων σε ελεύθερη κύλιση) είτε με αυτόματο DCT διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων.

Source