Χωρίς προηγούμενο κατασκευή του νέου Bugatti Bolide! (+ βίντεο)

Ο Μπουγάτι παρουσίασε ένα άνευ προηγουμένου αυτοκίνητο, το όνομα Μπολίντε, που στοχεύει να ωθήσει τα όρια της μηχανικής και της κατασκευής τετρακίνητων σε πρωτοφανή επίπεδα.

Το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί σε μια μελέτη για το πού θα μπορούσαν να πάνε οι μηχανικοί και η αεροδυναμική της εταιρείας, εάν δεν ελεγχθούν. Έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του Bolide εξωτικά υλικά, όπως τυπωμένα τρισδιάστατα φύλλα αεροδιαστημικής τιτανίου, κεραμικές παραλλαγές και σημαίνουν άφθονες ίνες άνθρακα, μεταξύ άλλων Ο αγωγός αέρα στην οροφή αλλάζει σχήμα ανάλογα με την ταχύτητα, βελτιστοποιώντας τόσο τη ροή αέρα στον κινητήρα όσο και την αεροδυναμική αντίσταση. Ολόκληρο το σώμα είναι γλυπτό σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αεροδυναμικής σήραγγας, με το πίσω μέρος να μοιάζει με αυτό Lotus Evija με εξάτμιση Παγκάνι, χρησιμοποιώντας το εφέ Venturi για τη δημιουργία επιπλέον κατακόρυφης δύναμης.

Δείτε επίσης: “Air” με το Bugatti Chiron Pur Sport (+ βίντεο)

Στα 320 km / h η δύναμη αντοχής φτάνει τα 800 kg μπροστά, με το πίσω να πιεστεί στο έδαφος με την αδιανόητη δύναμη του 1.800 κιλά! Απόδοση παρόμοια με εκείνη ενός αυτοκινήτου της Formula 1

Το ίδιο ισχύει και για την αναλογία ισχύος προς βάρος. Αναβαθμίστηκε με νέο κύκλωμα turbo, λίπανσης και ψύξης, μονάδα ελέγχου και πολλά άλλα 8.0 W16, εκτελεί τώρα 1.850 hp και 1.850 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το βάρος του μόλις 1.240 κιλά, ο αναλογία βάρους / ιπποδύναμης περιορίζεται στο ασυνήθιστο αδιανόητο 0,67! Κατά συνέπεια, η απόδοση είναι αντίστοιχα παρανοϊκή: 0-100 km / h σε 2,17 δευτερόλεπτα, 0-200 km / h σε 4,36 δευτερόλεπτα, 0-300 km / h σε 7,37 δευτερόλεπτα, 0-400 km / h σε 12,08 δευτερόλεπτα και 0-500 km / h σε 20,16 δευτερόλεπτα! Επιπλέον, είναι σε θέση να πετύχει μέγιστη πλευρική επιτάχυνση 2,8 G και στο γυρίστε το Nurburgring σε 5.23.1! Στην πραγματικότητα, η τελική του ταχύτητα αναφέρεται ότι είναι “πολύ πάνω από 510 km / h”!

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο: 532 km / h από ένα αυτοκίνητο παραγωγής!

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τα απαραίτητα, όπως – όπως το θέτει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti Stephan Winkelmann – το Bolide είναι το πιο ακραίο και στοχευμένο αυτοκίνητο, με μόνο 4 τροχούς, κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, τιμόνι και δύο θέσεις. Ταυτόχρονα, ωστόσο, διευκρινίζει ότι πρόκειται για τεχνολογική άσκηση, η οποία προς το παρόν δεν έχει λάβει έγκριση για παραγωγή. Αλλά τίποτα δεν αποκλείεται…

https://www.youtube.com/watch?v=a5t0PLqMy74

Source