Οδηγήστε κινηματογράφο από το Δήμο Χαϊδάρι – Πότε, πού και με ποια ταινία ξεκινά

Σε όλα αυτά έχουν αλλάξει πανδημία κορωνοϊού, όπως φαίνεται με τον τρόπο που θα δούμε κινηματογράφος. Μια αγαπημένη συνήθεια της δεκαετίας του ’60, οι κινηματογράφοι Οδήγηση, επιστροφή και μάλλον για διαμονή.

Η επιστροφή της ψυχαγωγία στην Αθήνα συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, παίρνει το μπαστούνι Δήμος Χαϊδάρι.

Μετά το Δήμος Γλυφάδας που έχει ήδη ανακοινώσει τη λειτουργία του πρώτου δημοτικού σχολείου Drive-in Φεστιβάλ, τώρα ο Δήμος Χαϊδάρι ανακοινώνει την έναρξη του κινηματογράφου 6 Ιουνίου και η πρώτη ταινία του Μαύρος πάνθηρας από τον Ryan Kugler.

Στις 6 Ιουνίου, στην περιοχή της Αφαίας στις 21:00, θα απολαύσουμε την επιτυχία του Black Panther, αναφέρει η σχετική δημοσίευση του Δήμου στο Facebook:

Πριν από λίγες μέρες, ο Δήμος Γλυφάδας ξεκίνησε. “Ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε ασφαλή και ελεγχόμενη περιοχή. Στο Glyfada Golf, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Η κίνηση μέσα. Με τους θεατές στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, σε αποστάσεις. Στη μοναδική πράσινη όαση της Αττικής, σε μια ειδική περιοχή, χωρίς προβλήματα για τη λειτουργία του σταδίου “και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους ντόπιους, η νοσταλγία της κίνησης σε επιστροφές”, είπε στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Οδηγώ

Πρόσθεσε: «Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί για εισιτήριο θα συλλέξουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα… Αυτό το καλοκαίρι στη Γλυφάδα, ωστόσο, θα υπάρξουν συναυλίες, κινηματογράφος και θέατρο, με το δίσκο στο Φεστιβάλ του Δήμου μας. Περίμενα».

.Source