Ποιο SUV είναι η καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης;

«Ποιο SUV πρέπει να αγοράσω;Μια ερώτηση που καλούμαστε να απαντάμε σχεδόν κάθε μέρα, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος των αγοραστών έχουν στραφεί σε αυτήν τη δημοφιλή κατηγορία. Οι προτάσεις είναι πολλές και εύλογα μπορεί κανείς να μπερδευτεί εύκολα, ακόμα κι αν έχετε βρει δύο ή τρία μοντέλα.

Δείτε επίσης: SUV με μεγαλύτερο και μικρότερο κορμό

Η αγορά προσφέρει πολλά και αξιόλογα SUV, με αυτά της μικρής κατηγορίας και των μικρών και μεσαίων για να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο μερίδιο των πωλήσεων. Ειδικά το C-SUV Προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, καθώς είναι πρακτικά, διαθέσιμα σε προσιτές – ως επί το πλείστον – τιμές, είναι πλήρως εξοπλισμένα και με αποδοτικούς κινητήρες. Αλλά ποιο είναι το μικρό και μεσαίο SUV που προσφέρει αυτό που ψάχνει και πωλείται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές;

Η απάντηση είναι Renault Kajdar με 1.300 hp turbo engine 140 hp. Στην αρχική έκδοση εξοπλισμού Αυθεντικός πωλείται στην πολύ χαμηλή τιμή (για δεδομένα κατηγορίας) του 19.360 ευρώ με τον ακόλουθο εξοπλισμό: 6 αερόσακους, ηλεκτρικά μπροστινά και πίσω παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέφτες, κλιματισμός, ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 7 ιντσών και MP3 ραδιόφωνο CD. Η δεύτερη έκδοση Sport Edition είναι αυτό που είναι πιο συμφέρουσα, ενώ στην τιμή των 21,420 ευρώ Διαθέτει επίσης τα εξής: Κάρτα Renault “Hands Free”, κλιματισμός διπλής ζώνης, ηλεκτρικά πτυσσόμενοι καθρέφτες, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, GPS, φανάρια ομίχλης, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Δείτε επίσης: Νέο SUV με 13.580 ευρώ και 445 lt. καπό του χώρου αποσκευών

Ο 1,3 λίτρα. TCe κινητήρα με ισχύ 140 ίππους στις 5.000 σ.α.λ. και ροπή 240 Nm στις 1.600 σ.α.λ. αρχικά εντυπωσιάζει με την ομαλότητα της λειτουργίας του. Διακρίνεται επίσης για την πρόσφυση από τις πολύ χαμηλές ταχύτητες, καθώς δεν ωθεί το αυτοκίνητο ακόμη και από 1.200 σ.α.λ. Ταυτόχρονα, προσφέρει κομψή απόδοση στο σώμα των 1.333 kg (0-100 km / h σε 10,4 dl.), Σε συνδυασμό με κατανάλωση 5,7 l / 100 km και 130 g / km. CO2 (εργοστασιακές μετρήσεις).

Τα σημαντικά πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν χώροι. Πέντε επιβάτες είναι άνετα τόσο στο πλάτος όσο και στο χώρο των ποδιών / κεφαλής, ενώ ο κορμός είναι αντίστοιχα μεγάλος, με το 527 λίτρα. Όσον αφορά την ποιότητα, το Kadjar είναι σχολαστικό τόσο ως προς τα υλικά (παχύς αφρός σε όλο το ταμπλό) όσο και ως προς τη συναρμολόγηση και το φινίρισμα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες εδώ στη δοκιμή του.

Source