Η νέα BMW M4 θέλει να μοιάζει με το M3 E30

Από τη στιγμή που οι turbos μπήκαν στο M3 / M4, οι οπαδοί της BMW έσπασαν σχεδόν όλους τους δεσμούς με τα E92 και E46. Είναι αυτονόητο ότι η ταύτιση με το πρωτόγονο E30 έχει γίνει ένα απατηλό όνειρο μοντέρνο M3 / M4, αλλά η τελευταία γενιά θέλει πραγματικά να μοιάζει με τη «γιαγιά» τους.

Οι Βαυαρικοί συνεργάστηκαν με την εταιρεία υποδημάτων και ειδών ένδυσης Φίλοι κάποιου, προκειμένου να παρουσιάσει την επώνυμη ειδική έκδοση του νέου Διαγωνισμού M4. Εστίαση του αυτοκινήτου, το χρώμα Cinnabar Red: ίδιο με το πρώτο M3 και τώρα χωρίς επιλογές διαθέσιμες στη σειρά BMW. Με αυτόν τον τρόπο, το M4 αποτίει φόρο τιμής στο αυτοκίνητο που ξεκίνησε τον θρύλο. Από εκεί, συναντάμε διάφορα στυλιστικά πρόσθετα που δεν έχουν καμία σχέση με τον συσχετισμό των δύο «κυριών»: Kith κονκάρδες αναμεμιγμένα με τα χρώματα του M Division – ένας συνδυασμός που μπορεί να πραγματοποιηθεί στην οροφή άνθρακα – και μια εκτέλεση του σήματος της BMW, με περίγραμμα στα χρώματα της M Division και το “Kith” μέσα τους.

Εκτός από το κόκκινο του E30 (το Cinnabar Red για το οποίο μιλάμε) διατίθενται επίσης Frozen Black, Frozen Dark Silver και Frozen Brilliant White, όλα σε ματ σκιά και υφή.

Δείτε επίσης: “Rhinoplasty” για τη νέα BMW M4

Στο εσωτερικό, το μπλε και άσπρο μοτίβο M βρίσκεται στα καθίσματα. Τα ένθετα από δέρμα και ανθρακονήματα καλύπτουν τα πάντα, με σήματα Kith που βρίσκονται επίσης σε βασικά σημεία, μαζί με την πινακίδα στην κεντρική κονσόλα.

Κάτω από την κουκούλα, όλα πάνε όπως πρέπει. Ο Εξακύλινδρος TwinLower 3 λίτρων σε σειρά παραστάσεις 510 άλογα στις 6.250 σ.α.λ. και 650 Nm μεταξύ 2.750 και 5.500 σ.α.λ., τροφοδοσία είτε τετρακίνησης είτε μέσω του τετρακίνητου M xDrive μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 8 ταχυτήτων. ο 0-100 χλμ / ώρα ολοκληρώθηκε το 3,9 dl. και 0-200 χλμ / ώρα σε 12,5 dl., με τον τελικό να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km / h.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζει η “φθηνότερη” νέα BMW Σειρά 4;

Ο Διαγωνισμός M4 από τον Kith θα είναι διαθέσιμο μόνο 150 τεμάχια, ενώ ο ιδρυτής της εταιρείας, Ronnie Fieg, τυχαίνει να είναι οπαδός του M3 E30, έχοντας στην κατοχή του το εξαιρετικό κόκκινο δείγμα των φωτογραφιών που απεικονίζονται δίπλα στο κόκκινο M4!

Source