Κερδίστε TOYO premium ελαστικά!

26564 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/9/2020

Ένα σετ ελαστικών TOYO Proxes CF2 μπορεί να είναι δικό σας! Με 1 like & share στη σελίδα Facebook του Autotriti Accessories.

ο Αξεσουάρ Auto Tuesday σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα νέα ελαστικά του αυτοκινήτου σας και ειδικά αυτά TOYO Proxes CF2. Αυτά τα ελαστικά καλύπτει πλήρως την κατηγορία ασφάλιστρο αυτοκίνητα υψηλή απόδοση επίσης είναι η καλύτερη επιλογή για αυτούς τους οδηγούς που θέλουν υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για τους οδηγούς που θέλουν υψηλή απόδοση και ασφαλή ελαστικό για μεσαία οχήματα αλλά και οχήματα υψηλής ιπποδύναμης.

Τα ελαστικά προσφέρονται από τον επίσημο εκπρόσωπό του ΤΟΥΟ στην Ελλάδα, TENORA TEXNIKH ΑΕ Ένα δώρο που αξίζει τον κόπο! Ένα χρήσιμο δώρο που ξεχωρίζει για την ασφάλειά σας στο δρόμο!

Τι να κάνω!

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό:

σαν ΕΔΩ, στη σελίδα του Αξεσουάρ Auto Tuesday στο Facebook
αν είστε ήδη φίλος, απλώς προσθέστε το δικό σας σχόλιο στο Θέση του διαγωνισμού στις
Facebook !

ειδοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (αυτή η ανάρτηση). Θα το βρεις
στην κορυφή της σελίδας που σας άρεσε στο προηγούμενο βήμα.

και τελικά

συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Λίγα λόγια για την TENORA TEXNIKH SA

Ο ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτης) έχει 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά όπως και κορυφαίος διανομέας μάρκα στην αγορά του μιελαστικά ΕΝΑαυτοκίνητο καθώς και στην αγορά συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης. Το χαρτοφυλάκιο ελαστικών περιλαμβάνει Brands-Brands όπως: Linglong, Τόο Ελαστικά, Lanvigator και Αυγή για την οποία έχει αποκλειστική διανομή.

Source