Το Autotriti.gr “ηλεκτροκίνησε”! Βρείτε τα πάντα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

5.048 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2020

Νέα μοντέλα, τιμές, δοκιμές, συγκριτικά και τεχνικά θέματα, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Αυτά και πολλά άλλα στο “ηλεκτρισμένο” αυτότρυτι που θα βρείτε στη διεύθυνση electrokinisi.autotriti.gr!Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΤΗΤΑ: Βρείτε ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης και ό, τι πρέπει να γνωρίζετε

Τον τελευταίο καιρό υπήρξε πολύς φόβος ηλεκτροκινητικότητα. Ειδικά μετά την ανακοίνωση του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά” από το κράτος, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με επιδότηση το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει τα 8.000 ευρώ. (Δείτε εδώ: Πώς να αγοράσετε ηλεκτρικό ρεύμα και να λάβετε την επιδότηση – Οδηγός αγοράς)

Το Autotriti.gr, έχοντας κυρίαρχο ρόλο στις πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να παραμείνει ανεπιθύμητο σε αυτήν την αλλαγή σελίδας για το αυτοκίνητο και έτσι electrokinisi.autotriti.gr. Ένας νέος χώρος που ασχολείται αποκλειστικά με την ηλεκτροδότηση και όλων των ειδών ηλεκτρικά μοντέλα επιβατών ή επιχειρήσεων (ηλεκτρικό, υβριδικό Plug-In, Ήπιο υβρίδιο και υβριδικό).

Εκτός από όλα τα νέα, τις δοκιμές, τα συγκριτικά, τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές των μοντέλων που διατίθενται στην ελληνική αγορά, εισάγοντας το electrokinisi.autotriti.gr θα βρείτε τις απαντήσεις σε όλες τις απλές ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί με την έλευση του ηλεκτροκινητήρα.

Τι γίνεται με τις εγγυήσεις και τις ηλεκτρικές υπηρεσίες; Τι γίνεται με το δίκτυο φόρτισης; Πόσο κοστίζει ένα ηλεκτρικό; Αξίζει να το αγοράσετε; Αυτά και πολλά άλλα, μαζί με τεχνικά ζητήματα που εμβαθύνουν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές, μπορείτε να βρείτε στο electrokinisi.autotriti.gr!

Ενδεικτικά, παρουσιάζουμε μια λίστα δοκιμών και θεμάτων οδήγησης, καθώς και συγκριτικά, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο electrokinisi.autotriti.gr:

Δοκιμές και προβλήματα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτικά θέματα και θέματα αγοράς

Ηλεκτρικό ή ντίζελ: Opel Corsa-e Vs Peugeot 208

DS 3 Crossback E-Tense εναντίον Hyundai Kona Electric


VW ID.3 Vs Hyundai Kona ηλεκτρικό

Peugeot 208: Βενζίνη ή ηλεκτρικό σε 130+ άλογα;

Source