Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί το Tesla Model 3 [photos]

Κυριάκος Μητσοτάκης / Tesla Μοντέλο 3 - Φωτογραφία: EUROKINISSI / GIORGOS KONTARINIS

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να πάρει μια γεύση ηλεκτρικής πρόωσης το Σάββατο 10/10, οδηγώντας ένα Tesla Model 3.

Το πρωί του Σαββάτου 10/10 0 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του τον Φεβρουάριο.

Όταν η Υπουργός Πολιτισμού Lina Mendoni ολοκλήρωσε την περιοδεία του στις αίθουσες EMST, ο πρωθυπουργός άφησε το σημείο σε ένα μαύρο μοντέλο Tesla 3. Μια κίνηση που φυσικά προκάλεσε ενδιαφέρον καθώς είναι ένα καθαρά ηλεκτρικό όχημα του αμερικανικού Tesla που πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη χώρα μας, ακόμη και δημιουργώντας ένα αναδυόμενο περίπτερο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Σε μια περίοδο που υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια υιοθέτησης της ηλεκτροδότησης μέσω της δράσης “I move Electricly”, μόνο η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια έκδοση του Μοντέλου 3 οδήγησε ο Πρωθυπουργός (είναι ένα από τα Standard Range Plus RWD ή Long-Range Dual Motor AWD), ούτε αν σκοπεύει να χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε καθημερινή βάση για τα ταξίδια του. ο Tesla Μοντέλο 3 διατίθεται στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνεται ακόμη και στον κατάλογο επιδοτούμενων οχημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Tesla Model 3 / Φωτογραφία: EUROKINISSI / GIORGOS KONTARINIS
Κυριάκος Μητσοτάκης – Tesla Model 3 / Φωτογραφία: EUROKINISSI / GIORGOS KONTARINIS
Κυριάκος Μητσοτάκης - Tesla Model 3 / Φωτογραφία: EUROKINISSI / GIORGOS KONTARINIS
Κυριάκος Μητσοτάκης – Tesla Model 3 / Φωτογραφία: EUROKINISSI / GIORGOS KONTARINIS

Πηγή

TeslaTesla Μοντέλο 3

.Source