Όταν ο Elon Musk … δειγματίστηκε η Tesla στην Apple

Ο Έλον Μόσκ Πάνω απ ‘όλα είναι μάστερ στο χειρισμό των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και γνωρίζει πολύ καλά πώς να προσελκύσει ενδιαφέρον. Το ίδιο έκανε με το τελευταίο του tweet που αποκάλυψε την προσπάθειά του να πουλήσει τον Tesla. Αυτή η κίνηση έγινε όταν η εταιρεία του ανέπτυξε το βασικό της μοντέλο, το Model 3 και έβγαζε χρήματα.

Έτσι μίλησε μήλο και πιο συγκεκριμένα στον επικεφαλής του Tim Cook, προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα πώλησης σε τιμή περίπου 60 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι το 1/10 της τρέχουσας κεφαλαιοποίησης της μάρκας που φτάνει τα 650 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η προσπάθεια δεν έγινε ποτέ πολύ απλά επειδή ο Tim Cook αρνήθηκε να προγραμματίσει μια συνάντηση, οπότε δεν προέκυψε πιθανότητα έρευνας. Ποιος ξέρει, ίσως ο Tom Cool ήξερε ή είδε κάτι περισσότερο.

Η Apple, ωστόσο, δεν σχολίασε το tweet του Musk, όπως και Τέσλα. Το γεγονός είναι ότι η Apple επέστρεψε με το έργο Titan, το οποίο αφορά την εισαγωγή ενός πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου το 2024. Το οποίο θα διαθέτει νέο σχεδιασμό μπαταρίας και προηγμένη αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης.

Source