Ο απίστευτος ποιοτικός έλεγχος σε ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στη δεκαετία του ’80 (βίντεο)

Πώς ελέγχεται η ποιότητα κάθε νέου αυτοκινήτου λίγο πριν φύγει από το εργοστάσιο, πριν από 40 χρόνια; Παρακολουθήστε ένα μοναδικό βίντεο από αυτόν τον έλεγχο που έγινε φυσικά, 100% με το χέρι!

Το βίντεό μας προέρχεται από τη δεκαετία του ’80 και αφορά τη γραμμή παραγωγής του Trabant, το φθηνό σύμβολο της Ανατολικής Γερμανίας, το οποίο παρέμεινε στην παραγωγή σχεδόν αμετάβλητο από το 1957 έως την πτώση του τείχους στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Ωστόσο, παρά την φθηνή κατασκευή του, Ο τελικός ποιοτικός έλεγχος που υπέστη κάθε νέο Trabant στο εργοστάσιο ήταν πολύ λεπτομερής. Οι εργαζόμενοι έλεγξαν όλες τις αρθρώσεις, τις πόρτες, την κουκούλα, τις βίδες και τους μεντεσέδες.

Τότε και όπου υπήρχε κάποια προδιάθεση σ, το σφυρί και το κατσαβίδι χρησιμοποιήθηκαν για να το φτιάξουν. Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό βίντεο που παρείχαμε αποκλειστικά.

Σημειώστε, ότι το εργοστάσιο Zwickau μετά φυσικά μετά από πολλές αναβαθμίσεις και επενδύσεις του VW στο οποίο ανήκει, αυτή τη στιγμή κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο που φιλοδοξεί να γίνει σύμβολο για τη Γερμανία, το ηλεκτρικό VW ID.3.

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τέλος, το ηλεκτρικό VW Golf, λόγω ID.3

VW επένδυση στην Αστυπάλαια – Υψηλότερες επιδοτήσεις σε κατοίκους!

Ποιες χώρες θα διπλασιάσουν τα πρόστιμα για επιτάχυνση στις πόλεις

Source