Κύμα λατρείας για το Toyota GR Yaris… στο Gran Turismo

Το πιο hot Toyota Yaris έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στον μαγικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών.

ο Toyota GR Yaris έχει ξεκινήσει το την εμπορική του πορεία στην παγκόσμια αγορά, έχοντας κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους.

Οι φιλοδοξίες της ιαπωνικής εταιρείας για το “καυτό” μικρό είναι υπέροχες, και όπως φαίνεται μόνο ως αβάσιμος δεν μπορεί να κριθεί. Πρόδρομος του μέλλοντός του GR Γιάρης στην παγκόσμια αγορά μπορεί να είναι το κύμα λατρείας που ξέσπασε στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο του GTPlanet, περισσότεροι από 310.000 παίκτες έχουν προχωρήσει ψηφιακή αγορά του μοντέλου για να το απολαύσετε μέσω του PlayStation. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακός αριθμός, από την έναρξη του GR Yaris στο Gran Turismo Sport μόλις πριν από ένα μήνα.

Το ιαπωνικό hot hatch, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό μοντέλο της Toyota που εκτοξεύεται. Καταγράφεται επίσης ένα εξαιρετικό μάθημα σε αυτό το βιντεοπαιχνίδι GR Supra (2019 & 2020) με 1,8 εκατομμύρια μονάδες πουλήθηκαν.

Το “hot” Yaris είναι το αποκορύφωμα της πλούσιας μηχανικής εμπειρίας της ομάδας WRC TOYOTA GAZOO Racing, και τροφοδοτείται από ένα turbo 3-κύλινδρος 1.6-λίτρων κινητήρας, ποιος παίζει 261 ps και Ροπή 360 Nm.

Η κυκλοφορία μεταδίδεται στο τέσσερις τροχοί μέσω ενός Μη αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, η επιτάχυνση το 100 χλμ / ώρα από ακινησία “έρχεται” σε 5,2 δευτερόλεπτα, ενώ ο τελικός αντιστοιχεί σε 230 χλμ / ώρα.

Σημειώνεται ότι η έκδοση Πακέτο κυκλώματος περιλαμβάνει Κλειδαριά διαφορικού κορμού και σφυρηλατημένοι τροχοί 18 “, πλαισιωμένο από ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Διαβάστε επίσης:

Τα συστήματα ασφαλείας του νέου Toyota Yaris

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο Toyota Corolla στην Ελλάδα;

Το καυτό Toyota GR Yaris σε δράση (βίντεο)

Source