Επαγγελματικό μοντέλο!

6199 Αναφορές στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2020

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Mercedes-Benz πρέπει να αποδείξει μια μακρά εμπειρία στην κατασκευή αξιόπιστων, τεχνολογικά προηγμένων και πάνω απ ‘όλα αποτελεσματικών επαγγελματικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες.

Ένα τυπικό παράδειγμα των εκπροσώπων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι σαφώς Βίτο Βαν, ένα μοντέλο με κομψό σχεδιασμό, μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, εξαιρετική ευελιξία και πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη αξιοπιστία όλων των μηχανικών μερών του Βίτο, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής της, η Mercedes-Benz το επέβαλε σε 5,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα εξαντλητικών δοκιμών και εκτεταμένων δοκιμών, υπό τις πιο ακραίες συνθήκες φορτίου, δρόμου και θερμοκρασιών.

Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές του Mercedes-Benz κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ευρύχωρο, άνετο, με κορυφαία εργονομία και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας, εσωτερικό όπου έως και τρεις ενήλικες (σε εκδόσεις Van) θα διατηρηθούν χαλαροί ακόμα και μετά από μεγάλα ταξίδια.

Κλήση: 2103465092

Ιδανικός συνάδελφος

ο Mercedes-Benz Vito πρέπει να δείξει εκδόσεις με τρία μήκη σώματος (Συμπαγής, Μακρύς ο Πολύ μεγάλο) με μήκος 4.895 – 5.370 mm όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με μέγιστο όγκο έως 6,6 m3.
Ταυτόχρονα, με μεικτό βάρος των διαφόρων εκδόσεών του στο ποσό έως 3,2t., ο Βίτο Βαν είναι μπορεί να υποστηρίξει μέσα από 829 – 1.369 κιλά ή ακόμα και τρεις παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Φυσικά, το μεγάλο χρήσιμο πλάτος των πλευρικών συρόμενων θυρών καθώς και η μικρή απόσταση του σώματος του σώματος από το έδαφος, διευκολύνουν σημαντικά τη φόρτωση / εκφόρτωση του Βίτο Βαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Η Mercedes-Benz Vito διακρίνεται για το κορυφαίο τεχνολογικό της υπόβαθρο δεδομένου ότι, εκτός από εξαρτήματα όπως το ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης, ο εξοπλισμός ασφαλείας του περιλαμβάνει επίσης συστήματα όπως Υποστήριξη προσοχής, Βοήθεια πρόληψης σύγκρουσης, πολλαπλοί αερόσακοι, το σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE® και τα λοιπά.

Ο ειδικός στην επαγγελματική Mercedes!

Στο TERZAKIS θα βρείτε μια πλήρη λίστα ανταλλακτικών τόσο για τη Mercedes Vito όσο και για την άλλη μπλουζα Το μοντέλο του, το Spriντερ.

Το σωστό ανταλλακτικό, η έγκαιρη αντικατάσταση και η “σωστή” τιμή είναι 3 άξονες που αφορούν κάθε επαγγελματία που σέβεται το εργαλείο εργασίας του. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας που, αν χρειαστεί να του στερηθεί για λίγες μέρες, “έχει κόψει τα χέρια του”
(και φυσικά έχει απώλεια εσόδων).

Στην επιχείρηση SONS GR. TERZAKI & CO ΟΕ. ο επαγγελματίας μπορεί να βρει αυτό που χρειάζεται για ανταλλακτικά ο Αξεσουάρ φορτηγών της Mercedes. Σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Και με άμεση εξυπηρέτηση!

SONS GR. TERZAKI & CO ΟΕ
Κλήση: 2103465092

Source