Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού crossover έχουν ξεκινήσει

Το Ford Mustang Mach-E βρήκε τον πρώτο ιδιοκτήτη του, καθώς ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις.

Προς το τέλος του 2019, η Ford παρουσίασε ένα ηλεκτρικό crossover, με το οποίο ήθελε να ανακατεύει τα νερά στην αγορά αυτοκινήτων και ηλεκτρικών. Ο λόγος για το Mustang Mach-E, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά του θρυλικού Mustang, αλλά είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και πλήρως ηλεκτρικό.

Οι παραγγελίες για αυτό το όχημα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και στην πρώτη φάση εκτιμήθηκε ότι οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν το 2021. Ωστόσο, φαίνεται ότι η μπλε οβάλ εταιρεία κατάφερε να το κάνει λίγο πριν από τη λήξη του 2020.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το macheforum.com, το πρώτο Mach-E έχει ήδη βρει τον ιδιοκτήτη του και παραδόθηκε στο Ντάλας του Τέξας, ένα κράτος πολύ κοντά στο Μεξικό, όπου παράγεται το ηλεκτρικό crossover, στις 29 Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία Five Star Performance, το πρώτο Mach-E που βρήκε κάτοχο είναι η έκδοση California Route 1, αυτή με την υψηλότερη αυτονομία στον κύκλο EPA των ΗΠΑ.

Τις επόμενες μέρες, το Mustang Mach-E θα παραδοθεί σε άλλες πολιτείες, με τους αγοραστές να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνουν ότι η διανομή των αυτοκινήτων τους έχει ξεκινήσει.

Πηγή

Πηγή 2

.Source