Με 465 PS και 0-100 km / h σε 3,7 δευτερόλεπτα, ο αντίπαλος του Tesla Model Y.

Η Ford παρουσίασε στο ολλανδικό έδαφος (Ρότερνταμ) την πιο σπορ έκδοση του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού SUV και από την αρχή καθιστά σαφές ότι στόχος της είναι το Tesla Model Y.

Και αυτό δεν είναι το συμπέρασμά μας, αλλά προκύπτει από το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας όπου γίνεται αναφορά στο μοντέλο Υ της Tesla.

Το Mustang Mach-E GT έρχεται με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (ένας σε κάθε άξονα) που συνδυάζονται συνδυαστικά 465 PS, με ροπή στα 830 Nm. Σύμφωνα με τη Ford, το νέο ηλεκτρικό SUV συνεχίζει τη διαδικασία 0-100 km / h σε 3,7 δευτερόλεπτα, δηλαδή, όπως απαιτείται και Tesla Μοντέλο Υ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση το μπλε οβάλ. Η τελική ταχύτητα του Mustang Mach-E GT περιορίζεται ηλεκτρονικά σε 200 χλμ / ώρα.

Ford Mustang Mach-E GT

Η μπαταρία είναι χωρητικότητα 88 kWh, ενώ φτάνει η αυτονομία έως 500 χλμ (WLTP), με τη βοήθεια του συστήματος “Intelligent Range”, το οποίο ρυθμίζει την κατανάλωση ενέργειας βάσει της συμπεριφοράς του οδηγού. Το Mustang Mach-E GT θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά προς το τέλος του 2021, χωρίς επί του παρόντος να έχετε πληροφορίες σχετικά με την τιμή του.

Η Ford ανακοίνωσε επίσης μια νέα έκδοση του απλού Mustang Mach-E που είναι εξοπλισμένη με μπαταρία με περισσότερη αυτονομία, τετρακίνηση και ανάγκες 5,1 δευτερόλεπτα για 0-100km / h δηλαδή, όσο Μοντέλο Y στην έκδοση Long Range (η ίδια η εταιρεία το αναφέρει στην DT), ενώ η αυτονομία της είναι στα 540 χιλιόμετρα με βάση τον κύκλο WLTP.

χρόνια δωρεάν πρόσβασης στο δίκτυο FordPass

Παράλληλα με την εισαγωγή του Mach-E GT, η Ford ανακοίνωσε ότι εκείνοι οι πελάτες που παραγγέλνουν την απλή έκδοση ή το άθλημα φέτος ή το 2021 θα έχουν πέντε χρόνια δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης της εταιρείας Δίκτυο φόρτισης FordPass με περισσότερους από 155.000 σταθμούς φόρτισης σε 21 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και ένα χρόνο δωρεάν πρόσβασης στο δίκτυο γρήγορης φόρτισης IONITY.

Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT

Πηγή

.Source