Θα πάει για δοκιμές στο Nurburgring το 2021

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ως απάντηση σε έναν ακόλουθο ότι το 2021 το Tesla Roadster θα επισκεφθεί το Nurburgring για δοκιμές.

Παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά Tesla Roadster Νοέμβριος 2017, αλλά από τότε δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του. Ο Elon Musk είχε πει τότε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Ενδέχεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες την Τρίτη 21/9 κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης “Ημέρα μπαταρίας»Η Tesla, η εκδήλωση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της τεχνολογίας, τους φίλους της ηλεκτρικής πρόωσης και ιδιαίτερα της Tesla, των οικονομολόγων, των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση, ωστόσο, ο 49χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, απαντώντας σε μια ερώτηση ενός οπαδού στο twitter, επιβεβαίωσε ότι το νέο hypercar θα επισκεφθεί το 2021 το ίχνος του Νορμπούργκινγκ για δοκιμή.

Πέρυσι, η εταιρεία επισκέφθηκε ξανά το “Green Hell” για να δοκιμάσει δύο πρωτότυπα Μοντέλο S Plaid που ήταν εξοπλισμένοι με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε επίσημες ημερομηνίες, ωστόσο τα δύο πρωτότυπα λένε ότι έχουν σπάσει το ρεκόρ της Porsche Taycan ότι μέχρι τότε ήταν το γρηγορότερο σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο 4 θυρών ποιος γύρισε το κομμάτι. Στην “Ημέρα Μπαταρίας” είναι δυνατόν να υπάρχουν νέα για την έκδοση Model S Plaid.

Προδιαγραφές Tesla Roadster:

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα γενιά του Roadster είναι το εξής: το αυτονομία θα φτάσει περίπου 1.000 χιλιόμετρα, θα επιταχυνθεί σε ακινησία στα 100 km / h σε μόλις 2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα είναι 400 km / h, το οποίο μπορείτε να πιάσετε σε μόλις 19,88 δευτερόλεπτα!

Σημειώστε επίσης ότι θα υπάρχει μια έκδοση “Πακέτο SpaceXΠου θα παραδοθούν έλικες ψυχρού αέρα που θα βελτιώσει περαιτέρω την ήδη μη ρεαλιστική απόδοση επιτάχυνσης.

Για παράδειγμα λέγεται ότι θα το χρειαστείτε 1,1 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία 0-96 km / h! Όσον αφορά την τιμή του, αναμένεται να ξεκινήσει η βασική έκδοση του τετραθέσιου τετρακίνητου hypercar 170.500 ευρώ.

Πηγή

.Source