Αυτό θα είναι το νέο Honda Civic Type R

ο νέο Honda Civic έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, αλλά η διαρροή των πατενταρισμένων σχεδίων μας το αποκάλυψε λίγο νωρίτερα. Με βάση αυτά, οι άνθρωποι που μας έδωσαν το απλό μοντέλο μας δείχνουν την ψηφιακή αναπαράσταση του τύπου R.

Δείτε επίσης: Στα ιερά του νέου Honda Civic Type R

ο Φόρουμ Civic XI πρόσθεσε φουσκωμένα φτερά, έναν επιθετικό προφυλακτήρα με τεράστιες προσόψεις στο μπροστινό μέρος, τροχούς 20 ιντσών, πλευρικές ποδιές, έναν εξίσου επιθετικό πίσω προφυλακτήρα με αεραγωγούς και διαχύτη, ενώ η παράσταση κλαπεί παραδοσιακά από την «πτέρυγα» και τα κεντρικά καυσαέρια. Σε αντίθεση με το τρέχον, το οποίο έχει 3, η απόδοση αποκαλύπτει 4 άκρα. Συσκευή που είναι ακόμα άγνωστη εάν θα τεθεί σε παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το νέο Honda Civic Type R έχει τρία καυσαέρια;

Για μηχανικά εξαρτήματα, έχουμε πρόσφατες πληροφορίες από ιαπωνικές εκδόσεις. Σύμφωνα με αυτούς, ο διάδοχος του FK8 θα χρησιμοποιήσει ένα υβριδικό σύστημα παρόμοιο με το δικό του NSX, όπου ο θερμικός κινητήρας λειτουργεί με 3 ηλεκτρικούς κινητήρες – ένας στην έξοδο του κιβωτίου ταχυτήτων και δύο ανά μπροστινό τροχό. Για τον Τύπο R, θα αναλάβουν τους δύο πίσω τροχούς άξονα, κάνοντας το μοντέλο για πρώτη φορά τετρακίνηση και καθιστώντας το άμεσο ανταγωνιστή Audi RS 3, Mercedes-AMG A45 και την αντίστοιχη Σειρά 1, που ετοίμασε η BMW.

Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι 2.0 VTEC Turbo θα παραμείνει κάτω από την κουκούλα, πιθανώς με μια μικρή αύξηση της ισχύος. ο Σύστημα τετρακίνησης SH-AWD θα αναλάβει να χρησιμοποιήσει τα επίπεδα ισχύος άνευ προηγουμένου για τον τύπο R, με το 100 km / h από ακινησία να υπολογιστεί στις λιγότερο από 4 dl. και τελικό να υπερβαίνει τα 280 km / h! Ενδεικτικά, το τρέχον θέλει 5,8 dl. για 0-100 km / h και φτάνει έως και 272 km / h τελικό.

Δείτε επίσης: Πώς πηγαίνει το Honda Civic Type R στα 260 km / h;

Το ντεμπούτο του αναμένεται για το 2022, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Civic 11ης γενιάς.

Source