Το VW Group υποστηρίζει τον διευθύνοντα σύμβουλό του

Το διοικητικό συμβούλιο της VW Group, εκτός από την απόφαση να μην πουλήσουν τις Lamborghini και Ducati, ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον CEO της, Herbert Diess, δηλώνοντας ότι:

Η Diess είχε σημαντικό αντίκτυπο στη Volkswagen από το 2015 και χωρίς τη δέσμευσή του, ο μετασχηματισμός της εταιρείας δεν θα ήταν τόσο συνεπής και επιτυχής.

Τα επόμενα χρόνια, το Διοικητικό Συμβούλιο της Volkswagen AG θα εφαρμόσει τη στρατηγική του με τον Herbert Diess στην κορυφή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Diess πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης που ήθελε και θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για μεταρρύθμιση της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Ευρώπης.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Volkswagen είπε ότι στο εργοστάσιο του Wolfsburg θα κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο που το χαρακτηρίζει ως “μελλοντικό κορυφαίο ηλεκτρικό όχημα”.

Το εργοστάσιο του Wolfsburg θα γίνει πρωτοποριακό εργοστάσιο για την εξαιρετικά αυτοματοποιημένη κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, με την αυτοματοποιημένη φύση της μονάδας να έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Η κίνηση αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας του Ομίλου VW να μειώσει το κόστος του τα επόμενα χρόνια.

.Source