Υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης [Τιμές]

Η ελληνική εταιρεία Brainbox, παρουσίασε την υπηρεσία eVarSharing VVV μέσω της οποίας οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να νοικιάσουν για την κίνησή τους ένα από τα 3 ηλεκτρικά Skoda CITIGOe iV στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Απαιτήσεις για τη χρήση της εφαρμογής είναι η κατοχή άδειας οδήγησης και επιπλέον η καταβολή εγγύησης 300 ευρώ, η οποία επιστρέφεται αυτόματα μετά την απελευθέρωση του οχήματος και τον έλεγχο της από την εταιρεία ότι δεν υπάρχει ζημιά.

Το ξεκλείδωμα, η ολοκλήρωση της μίσθωσης και η χρέωση του χρήστη γίνεται αποκλειστικά μέσω εφαρμογή. Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα βρίσκονται στο χάρτη της εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android εδώ. Αλλά ας θυμηθούμε τι ακριβώς είναι οι υπηρεσίες κοινής χρήσης, χαλάρωσης και κοινής χρήσης αυτοκινήτων;

Σχετικά με το VVV eCarSharing

Το VVV eCarSharing, είναι μια υπηρεσία ενοικίασης οχημάτων για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Απευθύνεται σε ένα κοινό που θέλει να ενισχύσει την Κοινωνική Ευθύνη του, ενισχύοντας περαιτέρω αυτήν την τάση επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό όχημα για τα καθημερινά του ταξίδια βοηθώντας το περιβάλλον.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία eVarSharing VVV, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να κάνετε κράτηση για ένα από τα οχήματα VVV e-CarSharing, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το προσωπικό σας όχημα, με ελάχιστο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Μπορείτε να επιλέξετε από το κινητό σας ένα από τα διαθέσιμα οχήματα VVV eCarSharing, με την υποχρέωση να το επιστρέψετε σε ένα σημείο στάθμευσης VVV eCarSharing. Το VVV eCarSharing είναι μια υπηρεσία που χρεώνεται μόνο κατά την περίοδο κράτησης του οχήματος και περιλαμβάνει ηλεκτρικά οχήματα, κόστος φόρτισης μπαταρίας, οδική ασφάλιση, χώρο στάθμευσης στο σημείο VVV eCarSharing και συντήρηση οχημάτων.

Πηγή

.Source