Το Kia Rio στο Car Show!

1.482 επιτυχίες άρθρου – Δημοσιεύθηκε: 23/11/2020

Η 1η ψηφιακή ελληνική έκθεση αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές πύλες της. Επισκεφθείτε το χωρίς ταξίδια, χωρίς πλήθη, χωρίς εισιτήριο! Με ένα μόνο κλικ, όλα τα νέα και τα best seller μοντέλα της ελληνικής αγοράς, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πληρέστερα μικρά, το Kia Rio.

Kia: εκπτώσεις και δωρεάν υπηρεσία 5 ετώνFord: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

ο Κία Ρίο είναι ένας από τους πιο γενικούς εκπροσώπους της μικρής κατηγορίας. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ευχάριστη συμπεριφορά στο δρόμο, μοντέρνα και άνετη καμπίνα που θυμίζει όχημα μεγαλύτερης κατηγορίας, καταφέρνει να ξεχωρίζει και να βλέπει το πέρασμα του.

Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό, θα ικανοποιήσει τόσο την ποιότητα των υλικών, όσο και την ευρυχωρία του, με άφθονο χώρο για τους πίσω επιβάτες και έναν κορμό 325 λίτρων. Η κεντρική οθόνη αφής 7 ιντσών, με πολλές επιλογές σύνδεσης και καθοδήγησης, θα λειτουργήσει ως βοηθός του οδηγού σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, ενώ ο τελευταίος θα χαρεί να γράψει χιλιόμετρα χάρη στην εξαιρετική ποιότητα οδήγησης και την ιδιαίτερα ευχάριστη και αποτελεσματική χαρακτήρας του Ρίο. Αποτελεσματικοί και πολιτισμένοι ατμοσφαιρικοί & turbo βενζινοκινητήρες έως 120 hp είναι το κερασάκι στην τούρτα, για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα του B-Segment.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα Kia διατίθενται από τον επίσημο εισαγωγέα και αντιπρόσωπο Kia Hellas, μέλος της Kia Motors Europe, θυγατρικής της Νότιας Κορέας Kia Motors Company με ευθύνες πωλήσεων, μάρκετινγκ και υποστήριξης σε όλη την Ευρώπη.

Η Kia συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου 2020 με 6 μοντέλα, από τα μικρότερα Picanto & Rio, το crossover-SUV Stonic, XCeed και Sportage, αλλά και το νέο καθαρά ηλεκτρικό e-Niro.
Αποθηκεύσετε την ημερομηνία: 24 Νοεμβρίου, επισκεφθείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Kia και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Car Show 2020

Μετά την επιτυχία του “International Auto Show Tuesday”, το οποίο είχε περισσότερες από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα του, το “Greek Car Show” είναι το επόμενο.
Η 1η ψηφιακή έκθεση αυτοκινήτου!

Από τις 24 Νοεμβρίου και για περίοδο 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:

  • ΟΛΑ τα μοντέλα ΝΕΩΝ & καλύτερων πωλητών από τους σημαντικότερους κατασκευαστές, οι οποίοι είναι ήδη διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά. Βενζίνη, ντίζελ, υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Οι υπηρεσίες AFTER SALES της ΝΕΑΣ εποχής που παρέχουν καινοτόμες λύσεις στις αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά TIRES. Προϊόντα Premium, Budget & Best Sellers από TOP Brands σε έναν ειδικό τομέα στο Auto Show του autotriti!
  • Και σε έναν ειδικό τομέα, προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτων! Επώνυμες επωνυμίες, προτάσεις για σχέση ποιότητας / τιμής για ιδιώτες & επαγγελματίες B2B

Φυσικά – όπως κάθε χρόνο – κατά τη διάρκεια του Car Show, το κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), Θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό-ίδρυμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτων για την προώθηση του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ «Καλύτερο αυτοκίνητο 2021»!

Source