Σύγχρονες υπηρεσίες VW με πολλαπλά οφέλη!

1091 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2020

Ο ΚοσμοκάρVolkswagen με το πρόγραμμα Volkswagen ΜΟΡΕΦΟΡΟΥ, στοχεύει να προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους πελάτες της μάρκας, με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας Μετά Εκπτώσεις.

Για ιδιοκτήτες οχημάτων άνω των 5 και 10 ετών, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και προσφέρει τα ειδικά πακέτα υπηρεσιών “Volkswagen Economy” και “Volkswagen Economy Plus”, αντίστοιχα. Αυτά είναι πακέτα εργασίας, πάντα με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, ειδικά σχεδιασμένα για τα συγκεκριμένα οχήματα, τα οποία εξασφαλίζουν όφελος έως και 30% για τους ιδιοκτήτες τους, στο κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας.

Τα πακέτα «Volkswagen ΟικονομίαΚαι η Volkswagen Οικονομία Συν »

Προσφέρουν ιδανική σχέση ποιότητας / τιμής, εξαιτίας:
– η ασυναγώνιστη ποιότητα, λειτουργικότητα & ασφάλεια γνήσιων ανταλλακτικών της Volkswagen ταυτόχρονα με την κορυφαία ποιότητα εργασίας (εκπαιδευμένοι τεχνικοί του δικτύου της)
– η προσιτή τιμή τους
την 2ετή εγγύηση με την οποία συνοδεύονται.

Ταυτόχρονα, στη διάθεση των μοντέλων της Volkswagen συνεχίζουν να είναι καινοτόμος και πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες που ξεκίνησαν νωρίτερα το έτος από την Kosmocar, για το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών.

Οι 4 νέες, καινοτόμες υπηρεσίες Μετά την πώληση VW

1. «Διαλέγωπάνω&Διανομή» – συλλογή για συντήρηση (συντήρηση ή επισκευή) & παράδοση του οχήματος στον τόπο που υποδεικνύεται από τον πελάτη!

2. MyServiceNow – όπου ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο και για να ενημερωθείτε για την αξία της, διαδικτυακά. Όλα από την ευκολία ενός υπολογιστή ή ενός κινητού τηλεφώνου, με… με λίγα μόνο κλικ.

3. «Online υπηρεσία» – για αμεσότητα. Παρακολούθηση και έγκριση από τον πελάτη της πρόσθετης εργασίας που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της παραμονής του αυτοκινήτου του, στο εργαστήριο.

4. «Φροντίδα ΚΑΘΑΡΗ Συν» – Περιλαμβάνει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργός άνθρακας και δωρεάν επιταγή βασικά σημεία.

Ένας κοινός παρονομαστής του σχεδιασμού και οι τέσσερις υπηρεσίες είναι ασφάλεια, ο κορυφαία υπηρεσία, ο άνεση και το ευκολία που η Kosmocar-Volkswagen θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο Kosmocar σε όλη την Ελλάδα και στον σχετικό ιστότοπο Kosmocar-Volkswagen.

Δείτε με 1 κλικ https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html

Source