Η FCA εγκαινιάζει το πρώτο «πράσινο χωριό» του αυτοκινήτου

Η Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει το e-Village, ένα “καταπράσινο χωριό” 1.300 τ.μ. όπου παρουσιάζει όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της ομάδας και όλες τις νέες λύσεις για ένα πιο άνετο, οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο.

Η Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το e-Village στο Τορίνο. Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο χωριό» του αυτοκινήτου, όπου ο Όμιλος θα παρουσιάσει στο κοινό όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα του, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον μεταφορών. Το e-Village στεγάζεται στο συγκρότημα Green Pea στο Τορίνο, όπου και οι 5 όροφοι της εγκατάστασης είναι αφιερωμένοι στην αειφόρο ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον κανόνα 3R (Επαναχρησιμοποίηση = επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση = ανακύκλωση, Μείωση = μείωση), το e-Village έχει σχεδιαστεί για να έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Για παράδειγμα, τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο εφαρμόζουν την καινοτομία της αναπνοής. Είναι μια προηγμένη τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και τη μείωση της ρύπανσης απορροφώντας ρύπους στο υλικό.

και Village FCA

Με συνολική επιφάνεια 1.300 τ.μ., το e-Village φιλοξενεί τις πιο καινοτόμες “πράσινες” τεχνολογίες και φυσικά τα ηλεκτρικά μοντέλα του Ομίλου FCA. Εκτός από τα μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, το Plug-in Hybrid Jeep 4xe και το ηλεκτρικό E-Ducato, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το πρωτότυπο Fiat Centoventi, μια ωδή στην απλότητα και τον έξυπνο σχεδιασμό, αλλά και το Alfa Romeo Tonale , το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας που αναμένεται να τεθεί σε παραγωγή το 2021.

και Village FCA

Μετά την εισαγωγή των Fiat Panda Hybrid και 500 Hybrid, η FCA παρουσίασε επίσης το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητό της, το νέο Fiat 500. Γεμάτο τεχνολογία και στυλ, φέρνει σήμερα τη νέα εποχή των αστικών μεταφορών και ακόμη και σε προσιτό κόστος, με το μοντέλο τιμών στην Ελλάδα να ξεκινά κάτω από 20.000 ευρώ. Αντίστοιχα, το Plug-in Hybrid Jeep 4xe, είναι η νέα έκφραση για την πιο αποτελεσματική, φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία οδήγησης ενός Jeep. Με υψηλή απόδοση (190-240 hp), δυνατότητα καθαρά ηλεκτρικής κίνησης για 50km, εκπομπές κάτω από 50g / km. και το πιο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία του Jeep, προσφέρει μοναδική οικονομία, κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου και εκτός δρόμου, ενώ απαλλάσσει τους εταιρικούς χρήστες αυτοκινήτων από την καταβολή φόρων. Τέλος, η Fiat Professional με το νέο καθαρό ηλεκτρικό E-Ducato, δείχνει το δρόμο της μεταφοράς προσφέροντας ένα καθαρό ηλεκτρικό Van, με δυνατότητα επιλογής αυτονομίας μεταξύ 200 ή 360 km, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και τις κύριες δυνατότητες φόρτωσης που αντιστοιχούν σε αυτές των συμβατικών οχημάτων , με ωφέλιμο όγκο μεταξύ 10 και 17 τ.μ. και ωφέλιμο φορτίο έως 1.950 kg.

δελτίο τύπου

Source