Νέο υβριδικό Nissan 4 ταχυτήτων 1200 hp

Ο Νισάν αποκάλυψε πριν από ένα μήνα το ολοκαίνουργιο, Σημείωση τρίτης γενιάς, ενώ σήμερα παρουσίασε το τετράτροχη κίνηση Σημείωση e-Power AWD. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν στον οδηγό μεγαλύτερο έλεγχο και επιτάχυνση.

Δείτε επίσης: Δεν υπάρχει τιμή για το Nissan Qashqai

Το αυτοκίνητο διατίθεται αποκλειστικά με το ηλεκτρικό σετ κίνησης Ηλεκτρονική ισχύς Η Nissan και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις αρχές του 2021. Η κυκλοφορία της τετρακίνησης έκδοσης του μοντέλου θα ακολουθήσει ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της δίτροχης κίνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

ο Σημειώστε τους ηλεκτροκινητήρες AWD, τα οποία είναι τοποθετημένα εμπρός και πίσω, παρέχουν ισχύ σε κάθε τροχό, με αποτέλεσμα ένα νέο επίπεδο οδηγικής εμπειρίας. Η αυξημένη ισχύς από τον πίσω κινητήρα προσφέρει μια ισχυρή επιτάχυνση, τόσο από ακινησία όσο και μεσαίες ταχύτητες, σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, όπως χιονισμένοι ή βρεγμένοι δρόμοι. Ο έλεγχος τετρακίνησης του αυτοκινήτου επιτρέπει επίσης ακριβή στροφή και σταθερή, ομαλή επιβράδυνση, με ανάκτηση ενέργειας από τα φρένα και στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε επίσης: Τι είναι το e-POWER στο νέο Nissan Qashqai;

Τόσο τα μοντέλα 2WD όσο και 4WD του Note διαθέτουν τη δεύτερη γενιά του ηλεκτροκινητήρα E-Power της Nissan. Τώρα, ανασχεδιασμένο και αναβαθμισμένο, το σύστημα παράγει περισσότερη ισχύ, εμπειρία οδήγησης υψηλότερης ποιότητας και βελτιωμένη απόδοση. Αντιπροσωπεύει μια σταδιακή αλλαγή στην απόδοση, με απόκριση επιτάχυνσης, ομαλή επιβράδυνση και αθόρυβη κύλιση, που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από ένα Βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων. εκτέλεση 82 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 103 Nm ροπής στις 4.800 σ.α.λ. και δύο ηλεκτρικοί κινητήρες. Το τοποθετημένο μπροστά παραστάσεις 116 άλογα στις 2.900-10.341 σ.α.λ. και ροπή 280 Nm στις 0-2.900 σ.α.λ. και πίσω έχει δύναμη 68 ίππους στις 4.775-10.024 σ.α.λ. και 100 Nm στις 0-4.775 σ.α.λ.

Τέλος, οι τιμές του νέου Σημείωση e-Power AWD ξεκινήστε στην Ιαπωνία από 2.288.000 γιεν (τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία 18.060 ευρώ).

Δείτε επίσης: Δοκιμή Nissan X-Trail 1.3 DIG-T 160 PS DCT

Source