Παρακολουθήστε τον Elon Musk να οδηγεί ένα Volkswagen ID.3 και να δίνει τη γνώμη του [video]

Λίγο πριν φύγει από τη Γερμανία, ο Elon Musk συναντήθηκε με τον ισχυρό της Volkswagen Herbert Diess στο αεροδρόμιο Braunschweig.

Τα δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας τον περίμεναν εκεί, το ID.3 και το επερχόμενο ID.4 να τους ρίξουμε μια ματιά.

Και δεν κοίταξε μόνο, αλλά είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ηλεκτρικό hatchback, με τον Diess δίπλα του, ο οποίος του έδωσε πληροφορίες για το αυτοκίνητο.

Herbert Diess – Elon Musk

Στην πραγματικότητα, ο 61χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής μάρκας δημοσίευσε ένα βίντεο του τεστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin, όπου ευχαρίστησε τον Elon Musk για την επίσκεψή του.

“Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τον Elon! Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο. Ήταν υπέροχο να οδηγήσετε το ID.3 μαζί σας. Είστε πολύ επικριτικοί για τη διαθέσιμη ροπή σε υψηλές ταχύτητες. Σας είπα” ναι, είμαστε στο διάδρομο, αλλά δεν χρειάζεται να απογειωθούμε, δεν είναι σπορ αυτοκίνητο “. Αν θέλετε κάτι τέτοιο, πρέπει να δοκιμάσετε την Porsche Taycan. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας”, δηλώνει χαρακτηριστικά, αναφέροντας ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας. 3.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει καλή διάθεση μεταξύ των δύο ανδρών. Ο Musk κάνει διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την μπαταρία, τα συστήματα ADAS και ο Diess του δίνει πληροφορίες.

«Ξέρετε ότι είναι ένα mainstream αυτοκίνητο, όχι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο“, Λέει ο Diess στον Musk, ο οποίος πιθανότατα περίμενε κάτι περισσότερο όσον αφορά την επιτάχυνση από το ID.3, γεγονός που μπορεί να φανεί στη θέση του εκτελεστικού της VW.

Όσον αφορά την ετυμηγορία του CEO της Tesla; «Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για ένα αυτοκίνητο που δεν είναι σπορ».

Με το ID.3, η Volkswagen στοχεύει στην κατηγορία που κυριαρχεί επί του παρόντος στο Tesla Model 3.

Πηγή

.Source