Πρώτο teaser για το Mazda 3 turbo. Πρώτο teaser για το Ma turbo

10.171 Επισκέψεις στο άρθρο – Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/6/2020

Η Mazda θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μια έκδοση για το Mazda 3 πολύ σύντομα. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.Ford: ΝΕΑ εποχή σέρβις & ανέπαφων σέρβις. Και με μπόνους αφοσίωσης!

Οι φήμες ότι ένα πιο ισχυρό Mazda 3 είναι πολύ κοντά γίνονται πραγματικότητα καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για τη νέα έκδοση που θα κυκλοφορήσει στο μικρό και μεσαίο μοντέλο της. Το βίντεο δεν είναι αποκαλυπτικό, αφού το μόνο που ακούμε είναι ο ήχος του κινητήρα, Ωστόσο, ανακοινώνεται ότι οι αποκαλύψεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Mazda 3 θα λάβει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με ένα τετρακίνητο σύστημα κίνησης, αλλά για καλύτερα ή χειρότερα θα είναι διαθέσιμο μόνο με το αυτόματο κιβώτιο της μάρκας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν θα είναι έκδοση MPS ή Mazdaspeed, αν και η δημόσια ζήτηση για ένα τόσο υψηλό αυτοκίνητο απόδοσης είναι υψηλή.

Ο στροβιλο κινητήρας θα μπορούσε να είναι ο 2.5-λίτρων Skyactiv-G που εξοπλίζει το CX-5 με 250 ίππους και 434 Nm ροπής. Κοιτάζοντας τον ανταγωνισμό, όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι της κατηγορίας του, το Golf, το Civic, το i30 και σύντομα το Corolla, έχουν εκδόσεις απόδοσης στη σειρά τους. Η Mazda είναι πιθανώς αργά, αλλά όπως σημειώνει η εταιρεία στο Twitter, «η δύναμη έρχεται σε όσους περιμένουν».

Η 8ο Ο Ιούλιος δεν είναι μακριά και γι ‘αυτό η Mazda μας συμβουλεύει: «Μείνετε ήρεμοι. Θα έχετε πολύ χρόνο για να ενθουσιαστείτε με αυτό που θα δείτε».

Source