Πόσο κοστίζει το plug-in hybrid VW Tiguan;

Η κορυφαία έκδοση εκτός R VW Tiguan έχει μια υβριδική απόχρωση plug-in και ξεκινά με κάθε τυπικότητα, την εμπορική πορεία στην Παλιά Ήπειρο

Διαβάστε επίσης: Το νέο VW Tiguan έφτασε με νέους κινητήρες

Το υβριδικό του σύνολο Tiguan eHybrid είναι παρόμοιο με αυτό του Golf GTE και Skoda Octavia iV RS. Ο 1.400 hp TSI 150 hp και 250 Nm ροπής δουλεύει με Ηλεκτρικός κινητήρας 110 hp και 330 Nm. Συνδυασμένη και ολοκληρωμένη Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων, τέλος στους μπροστινούς τροχούς 245 ιπποδύναμη και ροπή 400 Nm. ΕΝΑ μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητα 13 kWh, που φορτίζει σε πρίζες 2,3 kW και 3,6 kW (σε 3 ώρες και 40 λεπτά το δευτερόλεπτο), φροντίζει για την τροφοδοσία του ηλεκτρικού κινητήρα. Το αυτοκίνητο ξεκινά και κινείται με το ρεύμα, αρκεί να είναι επαρκώς φορτισμένο και η θερμοκρασία υπερβαίνει τους -10 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης: VW Tiguan R γρηγορότερα από το Cayenne Turbo MK1!

Το Tiguan eHybrid μπορεί να κινηθεί έως 50 km χωρίς τη μεσολάβηση του θερμικού κινητήρα, ενώ με το γκάζι επιταχύνει τελικά σε 100 km / h από στάση εντός 7,5 dl. και φτάνει μέχρι 220 χλμ / ώρα. Μόνο με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 130 km / h. Η VW δεν ανακοινώνει στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών, ωστόσο το Golf GTE «καίει» 1,5 l / 100 km και εκπέμπει 34 g / km. CO2 (1,1 l / 100 χλμ. και 26 g / km. με WLTP). Δεδομένου ότι το Tiguan είναι βαρύτερο και ογκώδες αεροδυναμικά, αναμένεται να είναι λίγο υψηλότερο.

Διαβάστε επίσης: Πόσο είναι το VW Golf 0,9 l / 100 km;

Όσον αφορά την τιμή, αντιθέτως, η VW είναι σαφής. Στη Γερμανία, το plug-in υβριδικό SUV μεσαίου μεγέθους ξεκινά στις 42.411,13 ευρώ. Διατίθενται τρία επίπεδα εξοπλισμού (Life, Elegance και R-Line) και ο εξοπλισμός, από τη βασική έκδοση, περιλαμβάνει τροχούς 17 ιντσών, κλιματισμό τριών ζωνών, ψηφιακό ταμπλό, φώτα LED, αισθητήρες βροχής, αυτόματο φρενάρισμα, λωρίδα σύστημα διατήρησης κ.λπ.

Πόσο κοστίζει το plug-in hybrid VW Tiguan;

Source