Η Porsche Taycan ανταγωνίζεται το Fiat Panda 4 × 4 (+ βίντεο)

Ένα ηλεκτρικό Taycan εναντίον ενός τετρακίνητου Fiat Panda (πρώτης γενιάς) είναι το πιο απροσδόκητο “εναντίον” του 2020.

Οι χιονισμένες συνθήκες σίγουρα δεν βοήθησαν κανένα αυτοκίνητο.

Ο αγώνας ταχύτητας μεταξύ δύο οχημάτων είναι η μόνη διαδικασία για να μάθετε περισσότερα αυτοκίνητο / οδηγός είναι ταχύτερη. Η επιτάχυνση και η τελική ταχύτητα (ή ταχύτητα εξόδου) πρέπει να μετρηθούν με ακρίβεια, να επαληθευτούν, να ελεγχθούν και να καταγραφούν για να διασφαλιστεί η εγκυρότητά τους.

Φυσικά, στις μάχες που πραγματοποιούνται στο δρόμο, δεν υπάρχει ισχύ των αποτελεσμάτων. Μερικά από αυτά είναι απλά παιχνίδια και το σύντομο βίντεο από τη σελίδα “Autopareri” το αποδεικνύει με παράξενη αντιπαλότητα μεταξύ Porsche Taycan και Fiat Panda 4 × 4 (πρώτη γενιά).

Οι λεπτομέρειες και για τα δύο αυτοκίνητα είναι λίγες, αν και και οι δύο έχουν τετρακίνηση. Οι δύο μάχονται σε ένα μικρό που είναι καλυμμένο με χιόνι και λάσπη. Δεν είναι ξεκάθαρο τι κινητήρα η πρώτη γενιά “φοράει” η Panda, αν και είναι συνήθως μια μικρή τετρακύλινδρος κινητήρας 1000 ή 1200 cc. και σίγουρα δεν είναι ένα από τα σπάνια ηλεκτρικά Pandas. Η τετρακίνητη Porsche είναι πιθανό να προσφέρει τουλάχιστον 522 ιπποδύναμη εάν είναι μοντέλο 4S, αν και πιθανότατα (αν ταυτοποιήσαμε σωστά από τους τροχούς) η έκδοση 750-ίππων Turbo S.

Στην αρχή, η Panda φαίνεται να ξεφεύγει, αλλά η Porsche καλύπτει τη διαφορά, αλλά καταφέρνει να κερδίσει; Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ενάντια στο Audi R8 V10 εναντίον Acura NSX V6 Hybrid (VIDEO)

Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S έναντι 400 ίππων (VIDEO)

Η McLaren Speedtail αντιτίθεται στο μαχητικό τζετ (+ vid)

Δημοφιλές στο Protothema.gr

Source