ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ μαζί με το “Ελευθερία του Τύπου”

Το CAR AND DRIVER, το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτων στον κόσμο, επιστρέφει στο περίπτερο

Από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα το CAR AND DRIVER θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ”.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία της εταιρείας “M2K” που εκδίδει CAR AND DRIVER στην Ελλάδα και τον όμιλο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.”. το οποίο προσφέρει στο κοινό ανάγνωσης ένα πλήρες πακέτο πληροφοριών: Μια αξιόπιστη και κορυφαία εφημερίδα με την πιστότητα του “FREEDOM OF THE PRESS” και ένα κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας CAR AND DRIVER.

Θα κυκλοφορήσει με τη δημοσίευση των προσφορών του “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ” και στη συνέχεια, για όσους δεν κατάφεραν να το βρουν, θα είναι στο περίπτερο για ένα μήνα.

Αυτοκίνητο και οδηγό στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Το CAR AND DRIVER είναι ένας διεθνής τίτλος με περισσότερους από 10 εκατομμύρια αναγνώστες και δημοσιεύεται στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τη Βραζιλία, την Κίνα και την Ισπανία.

Χρήσιμο, ανεξάρτητο και υψηλού επιπέδου CAR AND DRIVER είναι η καθαρή, αδέσμευτη φωνή στον τύπο αυτοκινήτου. Είναι η κορυφαία πηγή πληροφοριών για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και τους πιθανούς αγοραστές αυτοκινήτων που παρέχουν σε βάθος κριτικές και δοκιμαστικές κινήσεις, καθώς και πληροφορίες για την τεχνολογία, το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τη μηχανική και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του CAR AND DRIVER τον Νοέμβριο του 1989 και έκτοτε δημοσιεύθηκαν 331 μηνιαίες εκδόσεις στα περίπτερα.

Η ελληνική έκδοση του CAR AND DRIVER είναι σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών, δεσμευμένη πιστά στα ακόλουθα: Αισθητική υπεροχή, Ηθική, Συνέπεια και Δημιουργικότητα. Αυτοί είναι οι πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί η νέα εποχή του CAR AND DRIVER στην ελληνική αγορά!

.Source