Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με τέσσερα λίτρα βότκας στη δεξαμενή;

Το αλκοόλ σπάνια συνδυάζεται με την οδήγηση. Και σπάνια το λέμε αυτό γιατί στη μόνη περίπτωση όπου το. Το αλκοολικό διάλυμα καταλήγει στη δεξαμενή του αυτοκινήτου και όχι στο στομάχι του οδηγού, τότε τα πράγματα δεν αλλάζουν απαραίτητα προς το χειρότερο.

Αυτό απέδειξε τουλάχιστον το τολμηρό πείραμα ενός Αμερικανού, ο οποίος, χωρίς να διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, ήθελε να κινηθεί με έναν αναξιοπαθούντα Ford Ranger τοποθετώντας βότκα στη δεξαμενή αντί για βενζίνη.

Το πρώτο μπουκάλι καταναλώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αμερικανικού φορτηγού, ο Ranger με τα σχεδόν τέσσερα λίτρα βότκας στο σώμα του κινήθηκε πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς να δείχνει την παραμικρή αρρυθμία.

Και όλα αυτά με τη χαμηλότερης ποιότητας βότκα που μπορείτε να βρείτε σε ένα αμερικανικό κατάστημα λικέρ, καθώς και με ένα Belvedere ή ακόμα και μια γκρι χήνα, η απόδοση του Ford Ranger θα ήταν απείρως υψηλότερη.

Για χάρη της ιστορίας μόνο, αξίζει να αναφερθεί ότι το Ford Ranger του 1994 κατάφερε να ταξιδέψει 25 μίλια χωρίς να καταναλώσει βότκα, αλλά επειδή οι λέξεις είναι κακές, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο του απολύτως επιτυχημένου πειράματος που επιβεβαιώνει όσους ισχυρίζονται ότι η βότκα πηγαίνει όλα.

Source