Η παραγωγή της επταθέσιας έκδοσης του ηλεκτρικού SUV ξεκινά τον Νοέμβριο

Tesla Μοντέλο Υ

Η Tesla θα ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου τον επόμενο μήνα, επταθέσια έκδοση για το ηλεκτρικό SUV του, το Tesla Model Y.

Η επιβεβαίωση ήρθε από αυτόν Διευθύνων Σύμβουλος η εταιρεία, Έλον Μόσκ, ο οποίος μάλιστα το είπε Οι πρώτες παραδόσεις του επταθέσιου μοντέλου Υ θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Κατά την περσινή κυκλοφορία του Tesla Model Y, η εταιρεία εξέπληξε θετικά τον καθένα, καθώς δήλωσε ότι θα μπορούσε να ταιριάζει σε ένα τρίτη σειρά καθισμάτων. Αλλά ο Elon Musk είχε δηλώσει ότι αυτή η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμο κατά την κυκλοφορία, αλλά θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Το ζήτημα, φυσικά, είναι πώς ακριβώς η Tesla θα ταιριάζει στη νέα σειρά καθισμάτων στο SUV. Πέρυσι έχουμε μια γεύση δύο νέες θέσεις με την παρακάτω εικόνα, αλλά ξεκίνησαν οι πρώτες ανησυχίες. Αν κοιτάξει κανείς τη φωτογραφία, θα το δει αυτό ο πίσω χώρος είναι ελάχιστος για να καθίσει κάποιος.

Φυσικά, μπορούμε τελικά να δούμε μέρη που θα κοιτάξουν πίσω, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα από άποψη χώρου. Υπάρχει ήδη αρκετός χώρος στο πίσω μέρος του Tesla Model Y, οπότε θα ήταν μια καλύτερη λύση. Μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα, φυσικά, απλώς θα υποθέσουμε.

Πηγή

TeslaTesla Μοντέλο Υ

.Source