Το ηλεκτρικό hypercar ετοιμάζεται να βγει στους δρόμους

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Aspark Owl κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική και θα έρθει στην Ευρώπη.

Από το 2017 οι Ιάπωνες Μια σπίθα παρουσίασε το ηλεκτρικό hypercar στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Κουκουβάγια, το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνο σε 50 μονάδες. Από αυτά, 20 είναι για τη Μέση Ανατολή και την Ασία, τα υπόλοιπα 20 για την Ευρώπη και 10 για τη Βόρεια Αμερική.

Στην τελευταία ήπειρο, το ηλεκτρικό υπερκατάστημα ετοιμάζεται να βγει στους δρόμους, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει κυκλοφορήσει επίσημα προς πώληση. Φυσικά, το Aspark Owl προορίζεται για βαθιές τσέπες, καθώς η αρχική του τιμή έχει οριστεί στα 2,9 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του, είναι γνωστό από τις αποκαλύψεις του ότι θα διαθέτει τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, με συνολική ισχύ 1985 hp και 2000 Nm ροπής, με την μπαταρία 64 kWh να προσφέρει εύρος 450 km.

Όσον αφορά την απόδοση, επιταχύνεται από ακινησία στα 97 km / h σε 1,72 δευτερόλεπτα, ενώ διαρκεί 10,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 300 km / h. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό είναι ένα αρκετά χαμηλωμένο hypercar, καθώς το ύψος του από το έδαφος είναι μόνο 99 cm.

Πηγή

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

.Source