Νέα αυτοκίνητα με 11.000 ευρώ

ο αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές Πάντα προσελκύουν αγοραστές που αναζητούν ένα προσιτό όχημα για χρήση και εμπορία, για να καλύψουν κυρίως τις αστικές μετακινήσεις τους. ο μίνι μοντέλα είναι η σωστή λύση, καθώς διατίθενται σε προσιτές τιμές, είναι ευέλικτες, έχουν χαμηλές απαιτήσεις καυσίμου και περιλαμβάνουν τα απαραίτητα εξαρτήματα στον εξοπλισμό τους. Ψάξαμε για τα διαθέσιμα μοντέλα στη χώρα μας σε τιμές που κυμαίνονται από 11.000 ευρώ και σας παρουσιάζουμε παρακάτω με όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Fiat Panda

Το δημοφιλές μοντέλο Fiat mini πωλείται σε αρχικές τιμές από 11.537 ευρώ με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία στον εξοπλισμό του, όπως 4 αερόσακους, τις βασικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τον κλιματισμό και το ηχοσύστημα. Το Panda με το πρακτικό “μισό ψηλό” σώμα έχει μια νεανική εικόνα στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Δείτε επίσης: Βενζινάδικο με 13.817 ευρώ

Η καμπίνα της διακρίνεται για τη νεανική σχεδίαση, την πρακτικότητα και την καλή ποιότητα κατασκευής. Οι χώροι του ικανοποιούν και τις κινήσεις έως και τεσσάρων επιβατών καπό του χώρου αποσκευών με το μεγάλο άνοιγμα και χωρητικότητα 225 λίτρα.

Στο δρόμο, το ιταλικό μίνι το συνδυάζει με επιτυχία άνεση με ασφαλή χειρισμό και πολύ καλή ευελιξία και ευκολία χειρισμού. Επίσης η παλιά τεχνολογία, αλλά αξιόπιστος, 8-βαλβίδα, 4-κύλινδρος πυροσβεστικός κινητήρας 1,2 λίτρα με 69 ίππους είναι αρκετή για να μετακινήσετε το αυτοκίνητο με αξιοπρεπή τρόπο.

Εξοπλισμός: 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, υδραυλικό τιμόνι και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα πόρτας, ηχοσύστημα και κλιματισμός.

Δείτε επίσης: Πολύ ευρύχωρο αυτοκίνητο με 15.627 ευρώ

Προδιαγραφές*: Μετατόπιση: 1.242 cc, Ισχύς: 69 / 5.500 PS / rpm, Ροπή: 102 / 3.000 Nm / rpm, 0-100 km / h: 14.8 dl., Τελική ταχύτητα: 164 km / h, Μικτή κατανάλωση: 4.9 l / 100 km , Εκπομπές CO2: 110 g / km. * εργοστασιακές μετρήσεις

Hyundai i10

Το εντελώς νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο σε κάθε επίπεδο Hyundai i10 πωλείται σε τιμές ξεκινώντας από 11.340 ευρώ με κινητήρα 1.000 ίππων και πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό μίνι αυτοκίνητο με στάνταρ αυτόνομα συστήματα πέδησης στάνταρ με αναγνώριση πεζών, προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, βοήθεια διατήρησης λωρίδας και αυτόματο σύστημα ρύθμισης υψηλής δέσμης.

Δείτε επίσης: Το πληρέστερο μικρό και μεσαίο στα 17.490 ευρώ

Το σημείο αναφοράς του νέου i10 είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός μέσα και έξω. Το τελευταίο της δίνει αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου και σας βοηθά η ποιότητα, οι χώροι και ο σχεδιασμός, που κερδίζουν αμέσως τις πρώτες εντυπώσεις. Όσον αφορά το χώρο, το νέο i10 μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις ενήλικες χωρίς παραχωρήσεις, ενώ για αποσκευές υπάρχουν 252 lt.

Στο δρόμο, από τα πρώτα βήματα, ο οδηγός την αντιλαμβάνεται πολύ καλή ποιότητα κύλισης, την αποτελεσματική λειτουργία των αναρτήσεων και την αντοχή του σκελετού. Είναι επίσης πολύ ευέλικτο, εύκολο στη χρήση και ιδανικό για την πόλη. Όσο για τον κινητήρα, το 1,0 λίτρα. MPI Θεωρείται πολύ κατάλληλο για αστικές μεταφορές, ενώ εξακολουθεί να διακρίνεται για τη λειτουργία του, καθώς οι δονήσεις και οι τρόμοι από μη ρελαντί έως μεσαίες ταχύτητες είναι ανύπαρκτοι.

Εξοπλισμός: 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και βοήθεια διατήρησης λωρίδας, Start & Stop, cruise control, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, κλιματισμός και ηχοσύστημα.

Δείτε επίσης: Τα φθηνότερα και ταχύτερα 100 άλογα

Προδιαγραφές*: Μετατόπιση: 998 cc, Ισχύς: 67 / 5.500 PS / rpm, Ροπή: 96 / 3.750 Nm / rpm, 0-100 km / h: 15.0 dl., Τελική ταχύτητα: 156 km / h, Μικτή κατανάλωση: 4.5 l / 100 km , Εκπομπές CO2: 100 g / km. * εργοστασιακές μετρήσεις

Kia Picanto

ο ανανεώθηκε η Kia Picanto κυκλοφόρησε πριν από λίγο στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 11.690 ευρώ και με εξοπλισμό που δεν έχει κάτι απαραίτητο. Το νεανικό και σπορ σώμα μικρού μήκους έχει μήκος 3,6 μέτρα και ευνοεί την ευελιξία στα αστικά ταξίδια.

Δείτε επίσης: Το πιο οικονομικό turbo B-SUV 15,990 €

Το εσωτερικό του νέου Picanto είναι μοντέρνο και καλοφτιαγμένο, όπου με βάση τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος του, προσφέρονται πολύ καλοί χώροι για τέσσερις επιβάτες και αποσκευές (255 λίτρα.). Επίσης, στις πιο πλούσιες εκδόσεις, η εικόνα αναβαθμίζεται σημαντικά από τη νέα και μεγαλύτερη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Οι θετικές πτυχές του Picanto περιλαμβάνουν τον χειρισμό του. Αρχικά το νέο Picanto κερδίζει τον οδηγό του με το φιλικότητα που προσφέρει στους χειρισμούς και ευκολία ελιγμών. Η ανάρτηση διαχειρίζεται και διαχειρίζεται τις διάφορες παρατυπίες των δρόμων με αρκετά καλό τρόπο και αντιδρά έντονα μόνο στις έντονες.

Ο 1.000 φοράδες ατμοσφαιρικός κινητήρας με αποδοτικότητα 67 ίππους και 96 Nm ροπής, αρκεί για το Picanto, καθώς το κινεί ομαλά, έχει πολύ πολιτισμένη λειτουργία και οι απαιτήσεις καυσίμου είναι πολύ χαμηλές. Αυτός ο τρικύλινδρος κινητήρας δεν έχει δονήσεις, είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τις οδηγίες του οδηγού ειδικά πάνω από τις μεσαίες ταχύτητες και είναι ευέλικτος στις αστικές συνθήκες οδήγησης.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο αυτοκίνητο με 12,990 ευρώ

Εξοπλισμός: 6 αερόσακοι, κλιματισμός, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, αυτόματη ενεργοποίηση φωτός και ραδιόφωνο με MP3.

Προδιαγραφές*: Μετατόπιση: 998 cc, Ισχύς: 67 / 5.500 PS / rpm, Ροπή: 96 / 3.500 Nm / rpm, 0-100 km / h: 14.6 dl., Τελική ταχύτητα: 161 km / h, Μικτή κατανάλωση: 4.4 l / 100 km , Εκπομπές CO2: 101 g / km. * εργοστασιακές μετρήσεις

Mitsubishi Space Star

Το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star προσφέρεται στη βασική του έκδοση, στην τιμή των 10.640 ευρώ με τον κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρων. Αυτό το μηχανικό σετ με το σύστημα χρονισμού μεταβλητής βαλβίδας MIVEC αποδίδει καλά 71 άλογα, έχει τον απαραίτητο σπινθήρα για τις ανάγκες των αστικών μεταφορών και οι απαιτήσεις καυσίμων είναι χαμηλές.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο 1.300 ίππων;

Στην καμπίνα επιβατών του Space Star τα σκληρά πλαστικά δείχνουν καλή εφαρμογή. Όσον αφορά το χώρο, τέσσερα άτομα θα φιλοξενηθούν άνετα, ενώ για αποσκευές υπάρχουν 235 λίτρα. Ταυτόχρονα, η πρακτικότητα ενισχύεται από τα πολλά μικρά αντικείμενα για τους μπροστινούς επιβάτες.

ο Mitsubishi Space Star είναι ιδανικό για αστικά ταξίδια, με τις μικρές διαστάσεις του να διευκολύνουν τους αστικούς ελιγμούς. Οι βελτιώσεις στο σκελετό και η ρύθμιση της ανάρτησης διασφαλίζουν την απαιτούμενη ευελιξία και άνεση στις ταχύτητες του αυτοκινητόδρομου, ενώ σε έναν άνεμο δρόμο οι κλίσεις είναι λογικές για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το φθηνότερο ιαπωνικό τζιπ;

Εξοπλισμός: 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, κλιματισμός και ηχοσύστημα.

Προδιαγραφές*: Μετατόπιση: 999 cc, Ισχύς: 71 / 6.000 PS / rpm, Ροπή: 88 / 5.000 Nm / rpm, 0-100 km / h: 15.7 dl., Τελική ταχύτητα 172 km / h, Μικτή κατανάλωση: 4.5 l / 100 km, Εκπομπές CO2: 102 g / km. * εργοστασιακές μετρήσεις

Toyota Aygo

ο φθηνότερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα τώρα, είναι το Toyota Aygo. Στην αρχική του έκδοση, το X-Cool πωλείται στην τιμή των 10.350 ευρώ, αλλά ορισμένα βασικά στοιχεία λείπουν από τον εξοπλισμό του, όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά. Η επόμενη έκδοση του X-City, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και πωλείται από 10.710 ευρώ (με την τρέχουσα έκπτωση).

Δείτε επίσης: Το φθηνότερο υβριδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το αιχμηρό σχέδιο του Aygo, το οποίο έχει μήκος μόλις 3,45 μέτρα, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις αστικές κινήσεις και κινείται ομαλά, χάρη στον κινητήρα που ταιριάζει. 1,0 λίτρα. με 72 άλογα. Αυτό το μηχανικό σετ είναι πρόθυμο από χαμηλές ταχύτητες, έχει μερικές δονήσεις, αυξάνει εύκολα τις ταχύτητες και η κατανάλωσή του είναι χαμηλή.

Το Aygo δείχνει πολύ καλά χαρακτηριστικά στο δρόμο, από τότε πιέζει με αυτοπεποίθηση ακόμη και με πιο ομαλό ρυθμό έξω από το αστικό περιβάλλον, όπου είναι προβλέψιμο και με ικανοποιητικά σταθερό πλαίσιο. Επίσης, στην πόλη το τιμόνι “κόβει” πολύ και η απαλή ρύθμιση της ανάρτησης παρέχει σημαντικά επίπεδα άνεσης.

Η εικόνα μέσα στο Aygo είναι επίσης νεανική, όπου τα υλικά στο σύνολό τους θεωρούνται ικανοποιητικά από την άποψη της ποιότητας, με εξαίρεση το “Φτωχός» επενδύσεις σε πόρτες και γυμνές μεταλλικές επιφάνειες. Επίσης, ο χώρος στο πίσω κάθισμα είναι μέτριος, όπως και Κορμός 168 λίτρων. με υψηλό όριο φόρτωσης.

Δείτε επίσης: SUV με κινητήρες ντίζελ σε χαμηλές τιμές

Εξοπλισμός: 6 αερόσακους, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, κλιματισμός και ηχοσύστημα.

Προδιαγραφές*: Μετατόπιση: 998 cc, Ισχύς: 72 / 6.000 PS / rpm, Ροπή: 93 / 4.400 Nm / rpm, 0-100 km / h: 13.8 dl., Τελική ταχύτητα: 160 km / h, Μικτή κατανάλωση: 4.1 l / 100 km , Εκπομπές CO2: 93 g / km. * εργοστασιακές μετρήσεις

Source