Προετοιμάζει ηλεκτρικό φορτηγό

Ο Henry Fisker αποκάλυψε ότι η εταιρεία του θα κατασκευάσει το ελαφρύτερο και πιο αποτελεσματικό ηλεκτρικό φορτηγό τρόπου ζωής στον κόσμο.

Η Φίσερ ιδρύθηκε με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για την ολοκλήρωση των πρώτων έργων του έργου του. ο Συναισθημα αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Tesla Model 3, αυτή τη στιγμή με το ωκεανός η αμερικανική εταιρεία θέλει να “χτυπήσει” το Tesla Cybertruck.

Η εταιρεία θέλει να ανταγωνιστεί με μεγάλα «όπλα» στην αγορά από την αρχή και ο επόμενος στόχος φαίνεται να είναι το GMC Hummer EV. Όπως αποκάλυψε ο Henrik Fisker στο λογαριασμό του στο LinkedIn, το επόμενο όχημα της εταιρείας του θα είναι ηλεκτρικό φορτηγό, το οποίο θα είναι το ελαφρύτερο και πιο αποτελεσματικό στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, ανέβασε μια εικόνα, η οποία είναι ένα teaser και δείχνει το εν λόγω όχημα από πίσω, το οποίο προδίδει ότι ο στόχος είναι το “τέρας” της General Motors.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Fisker τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Φίσερ

.Source