Πότε θα τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρικό σκούτερ;

Σε περίπου 2 μήνες θα έρθει η έκδοση παραγωγής του BMW Definition CE 04, η οποία αναμένεται να έχει εμβέλεια από 120 έως 130 χιλιόμετρα.

Η BMW Motorrad παρουσίασε την Τετάρτη 11/11 το Definition CE 04, ένα καθαρά ηλεκτρικό σκούτερ που είναι η έκδοση προ-παραγωγής του Concept Link που μας παρουσίασε το 2017.

Η εταιρεία ήταν πολύ φειδωλή όσον αφορά τις λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, αλλά και για το πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης που παρακολούθησε ο επικεφαλής σχεδιασμού της BMW Motorrad Έντγκαρ Χάινριχ και ο επικεφαλής του Marketing και της διαχείρισης προϊόντων της εταιρείας Ralf Rodepeter, βγήκαν κάποια νέα.

Το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση μέσω του youtube, είχε την ευκαιρία να θέσει μερικές ερωτήσεις στα στελέχη της γερμανικής μάρκας. Ένα από αυτά ήταν όταν το νέο σκούτερ θα τεθεί σε παραγωγή.

BMW Definition CE 04

«Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε θα είναι διαθέσιμο, αλλά αυτό δεν είναι πολύ μακριάΑπάντησε ο Ralf Rodepeter, ο οποίος δήλωσε αλλού σε περίπου δύο μήνες θα παρουσιαστεί η τελική έκδοση παραγωγής του Definition CE 04.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό οι πωλήσεις ξεκινούν το 2022. Προσοχή, δεν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση, αλλά η εκτίμησή μας βασίζεται σε όσα είπαν τα ανώτατα στελέχη της βαυαρικής μάρκας.

Μάθαμε επίσης ότι η αυτονομία του σκούτερ θα διαφέρει στα 120 έως 130 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία της βρίσκεται στο πάτωμα “έχει πολύ βάρος και για αυτόν τον λόγο δεν είναι αποσπώμενοΌπως είπε χαρακτηριστικά ο Ralf Rodepeter.

Πηγή

.Source