Ενάντια στα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Τουρκία (βίντεο)

Τα ηλεκτρικά Tesla Model X, Jaguar I-Pace και Audi e-tron διαγωνίστηκαν σε έναν αγώνα drag στην Τουρκία.

Έχουμε δει πολλές φορές ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ανταγωνίζονται με αυτοκίνητα βενζίνης ή ντίζελ, για να αποδείξουν ότι θα είναι ταχύτερα από τα κλασικά αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η ηλεκτρική κίνηση είναι το μέλλον του αυτοκινήτου, η μάχη μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να είναι μεγάλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε το drag racing μεταξύ τους, σε μια εποχή που οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων βρίσκονται ήδη σε αυτή τη μάχη.

Αυτή τη φορά οι Τούρκοι δημοσιογράφοι το έβαλαν στο δρόμο Tesla Μοντέλο X, ο Jaguar I-Pace και Audi e-tron. Σε αυτόν τον αγώνα το Model X γιόρτασε δύο νίκες στους τρεις αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε απόσταση 1000 μέτρων, με τον I-Pace να είναι ο νικητής στον τρίτο αγώνα.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε δοκιμή φρεναρίσματος, με το I-Pace να κερδίζει το e-tron για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

.Source