Ηλεκτρικό sedan με εμβέλεια έως 800 km

Η NIO ετοιμάζει ένα ηλεκτρικό sedan, το οποίο εκτιμάται ότι έχει εμβέλεια από 600 έως 800 χιλιόμετρα.

Από το 2014, όταν ιδρύθηκε, το ΝΙΟ έχει αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μετά από τρία SUV (EC6, ES6, ES8) και ένα σπορ αυτοκίνητο coupe (EP9), η κινεζική εταιρεία έχει στα πρώτα της έργα ηλεκτρικό φορείο.

Αυτό θα είναι παρόμοιο με το ET Preview Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης το 2019, με την επωνυμία να ανακοινώνει ότι θα την παρουσιάσει στην ετήσια εκδήλωση NIO Day στις 9 Ιανουαρίου 2021.

Σε αυτό το στάδιο το όνομά του δεν είναι γνωστό, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει μπαταρία 150 kWh, επομένως είναι ένα επιβατικό αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας στον κόσμο.

Επίσης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του θα αποκαλυφθούν την προαναφερθείσα ημερομηνία, αλλά εκτιμάται ότι αυτή η μπαταρία θα προσφέρει εύρος από 600 έως 800 χιλιόμετρα, με κατανάλωση ενέργειας 25 και 20 kWh ανά 100 χιλιόμετρα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι θα έχει την τελευταία αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης, ενώ η NIO θα παρουσιάσει άλλες τεχνολογίες κατά τη διάρκεια της ημέρας NIO.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στις Ειδήσεις Google για να είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζουν όλα τα νέα άρθρα! Εάν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτόν τον σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

.Source